Ispovesti DEDA JE PONAVLJAO DA NOĆU VIDI MUŠKARCA U KUĆI, ALI MU NIKO NIJE VEROVAO JER JE IMAO DEMENCIJU: A kad je umro otkrivena je babina najveća tajna, porodica u šoku! 19:05
Roditeljstvo DEVOJČICU MARIJU JE MAJKA DOVELA U PRODAVNICU I VIKNULA: UNIŠTILA SI MI ŽIVOT! Nesrećno dete je vrištalo i vuklo je za suknju, ali ona se samo okrenula i NESTALA! 18:30
Brak i veze JA IMAM 26, A MOJ MUŽ 87 GODINA! Stariji je od mog dede, ali jedva čekam da mu rodim dete - sada su objavljeni i njihovi privatni SNIMCI o kojima bruji svet! 19:15
Vesti SUZANA JE ČITAVOG ŽIVOTA MISLILA DA JE USVOJENA, a onda je posle 5 decenija saznala zastrašujuću istinu! Njeni roditelji nisu bili ljudi koji su tvrdili da jesu! 18:40
Roditeljstvo OVA ŽENA JE RODILA 12 DECE I SAMO ZBOG JEDNE STVARI MNOGO ŽALI: Ima farmu, 140 životinja i sve stiže - ljudi se pitaju kako je ovo moguće?! (FOTO) 19:30
Brak i veze OŠIŠALA JE DUGU KOSU, PRODALA BUBREG I GODINAMA ŽIVI KAO MUŠKARAC: Zbog onoga što je doživela ova žena svi plaču, to može samo MAJKA! (VIDEO) 10:33
Roditeljstvo O NJOJ NIKADA NIJE ŽELEO DA BRINE, A ONDA JE SAZNALA DA IMA DRUGU PORODICU: Napuštena ćerka je nakon otkrića majci saopštila šta će mu uraditi - niko se nije nadao... 17:40
Brak i veze KADA JE MOJA BUDUĆA SVEKRVA TRAŽILA DA OVO NOSIM NA VENČANJU, ZAGRCNULA SAM SE OD ŠOKA: Uz to mi je rekla i nešto jezivo, ne mogu da se oporavim! 08:30
Brak i veze BOGATAŠ SE OŽENIO 32 GODINE MLAĐOM, NJENI RODITELJI SU JOJ NUDILI STAN AKO GA OSTAVI: Ovo je istina o njihovom odnosu! (FOTO) 21:30
Roditeljstvo MAJKA JE OSTAVILA BEBE NA KESAMA ĐUBRETA KOD KONTEJNERA: Blizanci su vrištali i smrzavali se, a kada ih je pronašao pastor usledio je ŠOK! (FOTO) 20:15
Roditeljstvo USVOJILI SU ZLOSTAVLJANU DEVOJČICU IZ KINE ŽELEĆI DA JOJ DAJU ŽIVOT IZ SNOVA: Nakon 10 godina otkrili su TAJNU koja im uzburkala život! (FOTO) 18:01
Brak i veze DOK SAM JA ČUVALA DECU, MUŽ ME JE PREVARIO, ODLUČILA SAM DA MU OPROSTIM: Kad drugi čuju zašto, hvataju se za glavu! 23:15