Roditeljstvo IZAŠLA SAM IZ PORODILIŠTA, NISAM MOGLA DA USTANEM ZBOG RANE, A SVEKAR MI JE REKAO NEŠTO GNUSNO: Od tih reči ni danas ne mogu da se oporavim! 16:05
Ispovesti SAZNALA SAM DA SAM TRUDNA I TU VEST S IMENOM BEBE OBJAVILA NA MREŽAMA: Ubrzo je zvala zaova i moj život se pretvorio u noćnu moru! 17:30
Strast ĐORĐE (50) OSTAVIO ŽENU I DECU ZBOG 17 GODINA MLAĐE KOLEGINICE, A ONDA JE POČEO PAKAO: Sve je bilo u redu do jednog trenutka - izgovorila mu je nešto što ga je satrlo! 13:40
Zanimljivosti PRAVI RAZLOG ZAŠTO SE VILIJAM IPAK OŽENIO KEJT: Ostavio je, žalio se na OVO - a onda je ŠOK istina isplivala 12:25
Ispovesti UDALA SAM SE IZ LJUBAVI ZA SIROMAŠNOG ČOVEKA - JA SAM TA "BUDALA"! Posle dece i mnogo godina provedenih u braku evo šta se dogodilo! 08:30
Dete KAKO ZNATI DA DETE IMA AUTIZAM? Poznati psihoterapeut razbija mitove o ovom stanju i ima važnu poruku za roditelje - otkriva šta znači termin DECA OD STAKLA! (VIDEO) 12:45
Roditeljstvo GODINAMA SMO POKUŠAVALI DA DOBIJEMO BEBU I NIŠTA NIJE POMOGLO: Usvojili smo 17 dece i onda saznali ISTINU koja nas je slomila! (FOTO) 11:41
Vesti STRANAC MI JE PRIŠAO NA ULICI I REKAO DA JE MOJA SESTRA U STVARI MOJA MAJKA: A onda je jedna slika otkrila šta su svi krili od mene 30 godina! 16:50
Ispovesti JA SAM ONA BUDALA ŠTO SE UDALA IZ LJUBAVI - posle sedam godina braka ni sama ne znam šta me sačekalo, evo šta se desilo 22:45
Ispovesti PREVARIO SAM ŽENU, BILO MI JE DOSTA VRIŠTANJA DECE I TOGA ŠTO JE ONA STALNO UMORNA! Ispovest Marka iz Novog Sada podigla neviđenu prašinu - usledio je veleobrt! 20:45
Roditeljstvo PRE 28 GODINA OVA ŽENA JE RODILA SEDMORKE - govorili su joj da ne radi to, ali ona nije htela da odustane: Rasplet priče će vas dovesti do suza 15:30
Vesti UMRLA MU JE SUPRUGA KOJU JE VOLEO NAJVIŠE NA SVETU: Dve godine kasnije stiglo mu je njeno pismo - a pored njega je već bila DRUGA ŽENA! (VIDEO) 20:30