PROGOVORILA SUPRUGA DŽEJMIJA OLIVERA: Meni je 10 puta gore nego njemu - u tri rečenice žena sve objasnila! (FOTO) 16:01
Film, muzika i pozorište TO JE BILA NOĆ U KOJOJ JE RAHELA FERARI ODIGRALA ULOGU SVOG ŽIVOTA I ZA SAMO DVA MINUTA POTPUNO OSEDELA: Tužna životna priča slavne glumice 21:00
Roditeljstvo SINU JE DALA IME HARI POTER, ZBOG TOGA SU JE UNIŠTILI U KOMENTARIMA: A kada je otkrila zašto je to uradila, rasplakala je i najveće hejtere 17:20
Zanimljivosti POSLE TROJE DECE SLAVNA GLUMICA IZGLEDA OVAKO: Ljudi gledaju u neverici i pitaju - kako je ovo moguće! (FOTO) 16:10
Vesti SVEKRVA JOJ JE MESECIMA OTVARALA POŠTU, PA JE SNAJA NARUČILA SPECIJALNI PAKET: Ceo internet bruji o epskoj osveti mlade žene! 15:20
Brak i veze POSLE 12 GODINA BRAKA DOZVOLILA SAM MUŽU DA NAĐE JOŠ JEDNU SUPRUGU! Svi nas napadaju, a ne znaju u čemu je naša tajna (VIDEO) 20:01
Roditeljstvo JA VAMA NISAM BAKA, NEGO BESPLATNA KUĆNA POMOĆNICA I BANKOMAT: Dosta je bilo - ovo sam uradila sinu i snaji i nimalo se ne kajem! 20:50
Roditeljstvo RODITELJSKA DILEMA KOJA SE RETKO GLASNO IZGOVARA: Ne volim svu svoju decu potpuno jednako! 16:50
Vesti ŠANSE DA RODITE DEČAKA ILI DEVOJČICU MOŽDA NISU 50:50! Naučnici sa Harvarda otkrili koji iznenađujući faktor je NAJVAŽNIJI u određenju pola deteta 20:01
Dobra knjiga ZALJUBIO SE U JEDINU U KOJU NIJE SMEO: Čuveni pisac je zbog ljubavi sve žrtvovao i bio prognan! (FOTO) 15:30
Zanimljivosti NISU SE VIDELI 15 GODINA, A ONDA IH JE SUDBINA PONOVO SPOJILA: Neverovatna priča holivudskog para koja vraća veru u ljubav (FOTO GALERIJA) 19:05
Zanimljivosti ONA JE SESTRA SLOBODE I DRAGANE MIĆALOVIĆ: Pametno se krije od očiju javnosti, a samo pogledajte kako izgleda! (FOTO) 19:15