Brak i veze 8 GODINA SAM U VEZI I UPRAVO SAM SAZNALA NEŠTO JEZIVO O SVOM PARTNERU: Pronašla sam njegovu krštenicu, jedan detalj iz nje mi je uništio život! 16:01
Brak i veze UHVATIO JE SUPRUGU USRED AKCIJE S NJEGOVIM BRATOM i to na zadnjem sedištu automobila! A ono što je radila njihova majka je NADREALNO! 12:26
Strast ODUVEK ME JE PRIVLAČILA SVASTIKA: Jednog dana joj je muž bio na poslu, moja žena kod frizera, a deca su se igrala u dvorištu - Znojim se od pomisli na taj dan! 22:01
Vesti PROSIPALA JE PEPEO SVOG POKOJNOG DEDE U MORE, ali nije bila spremna za ono što se dogodilo posle! Ugledala je ZNAK! 20:15
Zanimljivosti KEJT MIDLTON NIJE HTELA DA BUDE UZ KRALJICU U NJENIM POSLEDNJIM SATIMA: Sada je otkriven razlog ZAŠTO, u sve je prste umešao Čarls! 16:15
Brak i veze MUŽ JE PRIZNAO DA 10 GODINA KRIJE VANBRAČNU ĆERKU: Srce mi je puklo, a onda je tražio nemoguću stvar od mene! 21:35
Zanimljivosti PEVAČ ORGIJAO SA 12 ŽENA, A ONDA SE POJAVILA I ČASNA SESTRA! Isplivale tajne koju porodica po svaku cenu pokušava da zataška! 14:10
Roditeljstvo GOVORILA JE DA NE ŽELI DECU, PA SVE ŠOKIRALA: Slavna glumica u 47. godini rodila ćerku - danas ne liči na sebe! (FOTO) 17:00
Zanimljivosti BOGDAN BOGDANOVIĆ NAJVEĆI ZAVODNIK MEĐU KOŠARKAŠIMA: Lepotice su padale pred njim - ljubio je čak i jednu teniserku! 17:40
Brak i veze SNIMAK KOJI SVAKI MUŠKARAC U SRBIJI TREBA DA POGLEDA: Ovako se ponaša prema bolesnoj ženi i vaspitava sin! (VIDEO) 14:05
Zanimljivosti TEŠKO BOLESTAN GLUMAC VIĐEN U BLIZINI STUDIJA, NIKO NE ZNA ZAŠTO: Ne može ni da govori, izgleda kao bleda slika sebe 08:20