Brak i veze IAKO DELUJU KAO REGULARAN PAR, kad malo bolje pogledate videćete nešto šokantno: Jedan njihov video pregledan je 600.000 puta! (FOTO) 17:20
Zanimljivosti U 90. GODINI DOBIO ČETVRTO DETE - i doneo odluku o milijardama: Slavica ga je tukla, pa se skrasio pored 46 godina mlađe! 12:33
Brak i veze BAKA UPLOVILA U VEZU S TINEJDŽEROM: "Istih je godina kao i moja ćerka, ali meni to ne smeta"! (FOTO) 16:15
Brak i veze IMAM 24, A ZA MOG MUŽA SVI MISLE DA MI JE DEDA: Mrze nas, pogotovo zbog onoga što planiramo da uradimo! (VIDEO) 22:30
Brak i veze ONA IMA 34, ON 77 I DOBAR ODNOS ODRŽAVAJU JEZIKOM: "Nisam sponzoruša, volim starije muškarce!" (VIDEO) 13:37
Brak i veze OTIŠLA U AFRIKU I UDALA SE ZA SVOG PRINCA - i to dosta mlađeg! Razapeli ih na mrežama, "ovo je tužno za oboje!" 04:30
Zanimljivosti POSLE MONIKE BELUČI ŠETA SAMO PILETINU: Smatrali su ga ružnjikavim tipom, on zaveo još jednu mlađu i ne odvaja se od nje! 10:43
Zanimljivosti SLAVNI GLUMAC (66) VIĐEN NA PLAŽI SA DVE DEVOJKE OD 22 I 27 GODINA: Jedna mu je ćerka, a druga supruga! 10:53
Brak i veze MOJ MUŽ JE 44 GODINE STARIJI OD MENE: Više ne ispravljamo ljude na ulici koji misle da je on deda, a ne otac naše dece! 19:10
Brak i veze IMALA JE 18, A ON 54 KAD GA JE UPOZNALA: "Svi misle da mi je tata, a ne verenik - briga me što nas ljudi ogovaraju!" (FOTO) 19:02
Ispovesti IMA 18 GODINA I U VEZI JE SA MUŠKARCEM OD 60: Tek kad čujete gde su se upoznali, bićete zgroženi! 19:44
Zanimljivosti 4 PUTA SE ŽENIO, DRUGI BRAK MU TRAJAO SAMO 15 DANA: Glumac se napokon skrasio pored 31 godinu mlađe Beograđanke 11:02