Brak i veze

IMAM 24, A ZA MOG MUŽA SVI MISLE DA MI JE DEDA: Mrze nas, pogotovo zbog onoga što planiramo da uradimo! (VIDEO)

Za Mirakl Poug i Čarlsa Pouga godine su samo broj i ništa više, iako ih na svakom koraku osuđuju, odlučni su u nameri da vantelesnom oplodnjom dobiju naslednika.

13.10.2024 22:30

IMAM 24, A ZA MOG MUŽA SVI MISLE DA MI JE DEDA: Mrze nas, pogotovo zbog onoga što planiramo da uradimo! (VIDEO)
TikTok-poguelove22

Da je razlika u godinama samo broj pokazalao se više puta u praksi, a to potvrđuje i par koji deli čak 61 godina. Naime, Mirakl Poug ima 24 godine godine i udala se za više od šest decenija starijeg Čarlsa Pouga, koji je na sredini devete decenije i ima čak 85 godina.

Mirakl i Čarls su se upoznali 2019. godine dok je ona radila u perionici u Misisipiju, Americi. Čarls, penzionisani agent za nekretnine, odmah je pokazao interesovanje za 61 godine mlađu devojku i ubrzo su se sprijateljili. Ovaj vremešni čovek je godinu dana kasnije odlučio da prizna svoja osećanja i zaprosio je Mirakl u februaru 2020. godine.

- Čarls je dolazio i želeo je samo mene da ga uslužim. Jednog dana je jednostavno došao i bacio papir sa svojim brojem na pult, kao da je neki zavodnik. Bio je moj vitez u sjajnom oklopu. Znala sam da je stariji muškarac, ali nisam znala tačno koliko. Kada sam saznala, već je bilo prekasno - bio je moj dečko i nije išao nigde - prisetila se ova devojka, a o tome je pisao i Daily Mail. 

 

 

Miraklina porodica imala je različite reakcije na njenu vezu sa Čarlsom. Dok su njena majka Tamika Filips (45) i deda Džo Braun (72) od početka podržavali vezu, njen otac Karim Filips (47) nije odmah bio oduševljen. 

- Dedi je bilo važno da sam srećna, a tata je isprva rekao: "Nikako, nema šanse." Trebalo je mnogo vremena da ga ubedim, ali sam mu rekla da, ako ne dođe na moje venčanje, izgubiće me zauvek - priznala je Mirakl.

Nakon što je Karim upoznao Čarlsa, prihvatio je vezu i ispratio ćerku do oltara na njihovom venčanju prošlog jula, što ona opisuje kao "najlepši dan u životu".

Iako su svesni negativnih komentara na internetu, par je odlučan u svojoj nameri da osnuje porodicu. 

- Želim da on ima potomstvo, budući da nema dece. Istražujemo mogućnosti vantelsne oplodnje i razgovaramo o našim opcijama. Kada smo prvi put posetili IVF kliniku, osećali smo se kao da nas osuđuju, ali sada je jedino važno da dobijem bebu - istakla je ova devojka.

 

 

Iako se suočava sa optužbama da koristi Čarlsa zbog novca, Mirakl, koja je medicinska sestra, ističe da je finansijski nezavisna. 

- Ljudi spominju finansije, ali ja sam medicinska sestra. Počela sam studije medicine kada sam ga upoznala. Biću dobro i sa njim i bez njega, ali srećna sam što je on izabirao mene - dodala je ona.

Čarls, sa druge strane, kaže da je zaljubljen u Mirakl jer je "izuzetna žena koja ima sređen život." Mirakl priznaje da njihova veza privlači mnogo pažnje na društvenim mrežama, često u negativnom kontekstu. Par se ponekad pogrešno smatra ocem i ćerkom ili čak dedom i čerkom. 

 

 

Ipak, ona objašnjava da razlika u godinama najviše dolazi do izražaja kada je u pitanju tehnologija, ali to ih ne sprečava da uživaju u zajedničkom životu. 

- Volim da se šalim sa njim o tehnologiji. Ja ću slikati ček i uplatiti ga na svoj račun, a Čarls nema ni karticu. Blagoslov je imati nekog sa kim možeš razgovarati i kome možeš verovati. Znam da naša veza deluje čudno ljudima, ali on ima mene i ja njega. To je jedino važno - zaključuje ona.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)