Zanimljivosti

SLAVNI GLUMAC (66) VIĐEN NA PLAŽI SA DVE DEVOJKE OD 22 I 27 GODINA: Jedna mu je ćerka, a druga supruga!

Dolf Lundgren je nabacio širok osmeh dok je uživao s mlađanim lepoticama.

23.06.2024 12:53

SLAVNI GLUMAC (66) VIĐEN NA PLAŽI SA DVE DEVOJKE OD 22 I 27 GODINA: Jedna mu je ćerka, a druga supruga!
Manuele Mangiarotti / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Američki glumac švedskog porekla, Dolf Lundgren, trenutno uživa u zasluženom odmoru na idiličnoj Sardiniji, okružen mirnim morem i suncem, u društvu svoje mlade supruge i dvadesetdvogodišnje ćerke.

Dolf Lundgren (66), poznat po ulozi u filmu "Traženi čovek", upravo je proveo opuštajući dan na plaži sa suprugom, 27-godišnjom Emom Krokdal, i ćerkom Gretom (22). Ovaj trio ne samo da uživa u zajedničkom vremenu na obali već i deli bliskost koja ih čini izuzetno povezanim. Nailzgled, nikome ne smeta velika razlika u godinama i zajedno baš uživaju. 

Manuele Mangiarotti / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dolf Lundgren (66) sa ćerkom (22) i suprugom (27)

Dolf je nedavno oženio Emu prošle godine i nije mogao biti srećniji zbog svog izbora. Govoreći za Fox News, Lundgren je izrazio svoje zadovoljstvo u braku: "Zaista uživam u tome." On je pohvalio Emu kao divnog partnera kako u privatnom životu tako i u profesionalnim poduhvatima, ističući da su zajedno radili na nekoliko projekata i da imaju izuzetno dobro partnerstvo.

Dolf je prvi put objavio svoju veridbu sa Emom u junu 2020. godine, delujući uzbuđeno i srećno zbog narednog koraka u njihovom odnosu. Na Instagramu je tada podelio sliku Eme sa sjajnim vereničkim prstenom, opisujući taj trenutak kao "nešto veoma posebno" što se dogodilo u njegovoj rodnoj Švedskoj.

Ovaj šarmantni glumac, koji je rođen u Spangi u Švedskoj, nastavlja da očarava i van ekrana, demonstrirajući da je srećan i zadovoljan kako u svom privatnom životu tako i u profesionalnim dostignućima.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)