Ispovesti OTIŠLA SAM NA 21. ROĐENDAN SVOJE DRUGARICE, NAPILA SAM SE I SPAVALA S NJENIM TATOM: On ima 49, a ja 19, svi me mrze, ali ja ga ŽELIM! 21:01
Brak i veze IMALA JE UDES I NA UVIĐAJU SE POJAVIO ON: Zaljubila se na prvi pogled u policajca, ali postojao je jedan veliki problem! (FOTO/VIDEO) 18:10
Zanimljivosti ZAVELA GA KADA JE IMAO 18, A ONA 42 - SAD SVI KRITIKUJU DA ŠETA SREDOVEČNU GOSPOĐU: Više hemije ima između njega i pastorke! 11:25
Vesti SKANDALOZAN SNIMAK DEVOJKE IZ BOLNICE OBIŠAO SVET - vrtela zadnjicom oko starca dok je na aparatima, a onda otkrila KO JE ON! Usledilo je nešto JOŠ GORE! (VIDEO) 15:55
Brak i veze "NARUČILA SAM VEČERU, A NA VRATIMA MI SE POJAVIO ON": Svi osuđuju vezu ovo dvoje ljudi, kada ih vide na ulici ZGRAŽAVAJU SE! (FOTO) 21:45
Zanimljivosti "NAJRUŽNIJI" GLUMAC OSVOJIO JE TRI NAJBOLJE RIBE NA SVETU: Ima decu sa svakom od njih, a gazi 70. godinu - i dalje je neodoljiv 20:55
Brak i veze IAKO DELUJU KAO REGULARAN PAR, kad malo bolje pogledate videćete nešto šokantno: Jedan njihov video pregledan je 600.000 puta! (FOTO) 18:20
Zanimljivosti U 90. GODINI DOBIO ČETVRTO DETE - i doneo odluku o milijardama: Slavica ga je tukla, pa se skrasio pored 46 godina mlađe! 13:33
Brak i veze IMAM 18 GODINA, A MOJ DEČKO 60 I SVI MISLE DA MI JE DEDA: Lepotica otkrila detalje veze zbog koje trpi najstrašnije uvrede! (VIDEO) 23:10
Brak i veze ČUVENA SRPSKA GLUMICA OTVORILA DUŠU! Evo koliko je starija od muža, a otkrila je i šta joj je rekao pred prvi sastanak: Bila sam u šoku i pitala ga da li je normalan! (FOTO) 20:40
Ispovesti MLADI SRBIN NA INTERNETU UPOZNAO SAVRŠENU ŽENU! Starija je 20 godina i razvedena, ALI JEDNO GA JE ZAPREPASTILO, izgubio je glavu! 12:15