Brak i veze IAKO DELUJU KAO REGULARAN PAR, kad malo bolje pogledate videćete nešto šokantno: Jedan njihov video pregledan je 600.000 puta! (FOTO) 17:20
Zanimljivosti U 90. GODINI DOBIO ČETVRTO DETE - i doneo odluku o milijardama: Slavica ga je tukla, pa se skrasio pored 46 godina mlađe! 12:33
Brak i veze IMAM 18 GODINA, A MOJ DEČKO 60 I SVI MISLE DA MI JE DEDA: Lepotica otkrila detalje veze zbog koje trpi najstrašnije uvrede! (VIDEO) 22:10
Brak i veze ČUVENA SRPSKA GLUMICA OTVORILA DUŠU! Evo koliko je starija od muža, a otkrila je i šta joj je rekao pred prvi sastanak: Bila sam u šoku i pitala ga da li je normalan! (FOTO) 18:40
Ispovesti MLADI SRBIN NA INTERNETU UPOZNAO SAVRŠENU ŽENU! Starija je 20 godina i razvedena, ALI JEDNO GA JE ZAPREPASTILO, izgubio je glavu! 10:15
Ispovesti TATA JE U KUĆU DOVODIO MNOGE ŽENE, A ONDA JE DOŠLA ONA! Kada se pojavila nismo mogli da verujemo šta je imala na sebi! 17:45
Lice "POŠTO JE TO PREDMET OPŠTE POLEMIKE RAZLIKA JE 33 GODINE" Naš glumac (63) oženio studentkinju, ona svima zapušila usta 20:00
Ispovesti MOJA DEVOJKA JE 20 GODINA STARIJA OD MENE: Zbog ovoga je s njom, a smeta mu samo jedna stvar 19:15
Zanimljivosti POČETKOM GODINE JE U 42. RODILA DRUGO DETE, A SAD GRMI U VENECIJI: Sve puca između nje i 27-godišnjeg partnera 09:05
Moda IMA 54 GODINE, DEČKA OD 35 I VOLI DA ŠETA BEZ BRUSA: Obukla je providnu crnu haljinu i svima dokazala - to može samo ona 13:25
Ispovesti "ŠEĆERNI TATICA" ME OBASIPAO LUKSUZOM: Danas se sve obrnulo - zbog ovoga ona plaća svog 30 godina starijeg ljubavnika! 13:05
Brak i veze OTIŠLA U AFRIKU I UDALA SE ZA SVOG PRINCA - i to dosta mlađeg! Razapeli ih na mrežama, "ovo je tužno za oboje!" 04:30