Strast ĐORĐE (50) OSTAVIO ŽENU I DECU ZBOG 17 GODINA MLAĐE KOLEGINICE, A ONDA JE POČEO PAKAO: Sve je bilo u redu do jednog trenutka - izgovorila mu je nešto što ga je satrlo! 13:40
Strast ON IMA 61 GODINU, A ONA 32 I TRAŽE TREĆU OSOBU DA ZAČINE VEZU: Upoznali su ih već 9, ali odmah su se javili OVI PROBLEMI 23:10
Strast SPAVAO SAM SA PROFESORKOM KOJA JE 19 GODINA STARIJA OD MENE: Budim se u znoju kad se setim vrelog kampovanja - ali onda mi je rekla nešto i sasekla me ko mačem! 21:20
Brak i veze JA IMAM 26, A MOJ MUŽ 87 GODINA! Stariji je od mog dede, ali jedva čekam da mu rodim dete - sada su objavljeni i njihovi privatni SNIMCI o kojima bruji svet! 19:15
Strast SPAVALA SAM SA 18 GODINA MLAĐIM DRUGOM MOG PASTORKA, A ONDA SAM DOBILA PORUKU KOJA ME JE RASTURILA: Ne mogu da verujem da mi je ovo uradio 21:20
Brak i veze BOGATAŠ SE OŽENIO 32 GODINE MLAĐOM, NJENI RODITELJI SU JOJ NUDILI STAN AKO GA OSTAVI: Ovo je istina o njihovom odnosu! (FOTO) 21:30
Ispovesti OTIŠLA SAM NA 21. ROĐENDAN SVOJE DRUGARICE, NAPILA SAM SE I SPAVALA S NJENIM TATOM: On ima 49, a ja 19, svi me mrze, ali ja ga ŽELIM! 21:01
Brak i veze IMALA JE UDES I NA UVIĐAJU SE POJAVIO ON: Zaljubila se na prvi pogled u policajca, ali postojao je jedan veliki problem! (FOTO/VIDEO) 18:10
Zanimljivosti ZAVELA GA KADA JE IMAO 18, A ONA 42 - SAD SVI KRITIKUJU DA ŠETA SREDOVEČNU GOSPOĐU: Više hemije ima između njega i pastorke! 11:25
Vesti SKANDALOZAN SNIMAK DEVOJKE IZ BOLNICE OBIŠAO SVET - vrtela zadnjicom oko starca dok je na aparatima, a onda otkrila KO JE ON! Usledilo je nešto JOŠ GORE! (VIDEO) 15:55
Brak i veze "NARUČILA SAM VEČERU, A NA VRATIMA MI SE POJAVIO ON": Svi osuđuju vezu ovo dvoje ljudi, kada ih vide na ulici ZGRAŽAVAJU SE! (FOTO) 21:45