Ispovesti MLADI SRBIN NA INTERNETU UPOZNAO SAVRŠENU ŽENU! Starija je 20 godina i razvedena, ALI JEDNO GA JE ZAPREPASTILO, izgubio je glavu! 12:15
Ispovesti TATA JE U KUĆU DOVODIO MNOGE ŽENE, A ONDA JE DOŠLA ONA! Kada se pojavila nismo mogli da verujemo šta je imala na sebi! 19:45
Lice "POŠTO JE TO PREDMET OPŠTE POLEMIKE RAZLIKA JE 33 GODINE" Naš glumac (63) oženio studentkinju, ona svima zapušila usta 22:00
Ispovesti MOJA DEVOJKA JE 20 GODINA STARIJA OD MENE: Zbog ovoga je s njom, a smeta mu samo jedna stvar 21:15
Zanimljivosti POČETKOM GODINE JE U 42. RODILA DRUGO DETE, A SAD GRMI U VENECIJI: Sve puca između nje i 27-godišnjeg partnera 11:05
Moda IMA 54 GODINE, DEČKA OD 35 I VOLI DA ŠETA BEZ BRUSA: Obukla je providnu crnu haljinu i svima dokazala - to može samo ona 15:25
Ispovesti "ŠEĆERNI TATICA" ME OBASIPAO LUKSUZOM: Danas se sve obrnulo - zbog ovoga ona plaća svog 30 godina starijeg ljubavnika! 15:05
Brak i veze OTIŠLA U AFRIKU I UDALA SE ZA SVOG PRINCA - i to dosta mlađeg! Razapeli ih na mrežama, "ovo je tužno za oboje!" 06:30
Telo HA-LO! ANDREA IMA 54 GODINE, BAKA JE I GRMI: Spavala sa preko 800 muškaraca, a ćerka se ljuti što svi misle da su sestre 10:50
Brak i veze SEKI NIJE SMETALO ŠTO JE VELJKO OVOLIKO MLAĐI OD NJE: Niko nije mogao da poveruje kada je čuo 10:44
Zanimljivosti AL PAĆINO DOBIO SINA S 83 GODINE, S 14 MESECI JE PLJUNUTI OTAC: 54 godine mlađa mama ga nosi u naručju, svi se čude ovom 16:07
Telo ČUVENA MADONA (65) SEDI GOLA U KRILU MUŠKARCA! Grudi jedva pokrila kosom, svi se pitaju koji je to mladić iza nje (FOTO) 12:38