Brak i veze UDALA SE ZA 35 GODINA STARIJEG, OPTUŽUJU JE DA HOĆE LAKU PENZIJU: Zbog njenog odgovora svi su zanemeli (VIDEO) 21:00
Brak i veze TINA JE ZAVELA 20 GODINA MLAĐEG DEČKA: Detaljno je opisala šta joj on sve radi, usledila je burna reakcija javnosti (VIDEO) 20:57
Brak i veze SEĆATE LI SE BAKE AJRIS KOJA SE UDALA ZA 46 GODINA MLAĐEG EGIPĆANINA? Razvela se i ima novu ljubav! (FOTO) 19:00
Brak i veze UPOZNAO JE 22 GODINE STARIJU ŽENU I ODMAH SE ZALJUBIO: "Ne smeta mi što je njen sin 3 godine mlađi od mene, savršeno se slažemo!" (VIDEO) 18:00
Brak i veze "HTELA SAM DA GA OPELJEŠIM, A SAD SAM ZALJUBLJENA U NJEGA": Zbog veze sa 33 godine starijim muškarcem lepu brinetu razapinju na mrežama (FOTO+VIDEO) 21:00
Brak i veze BILA JE U TOKSIČNOM BRAKU I TRPELA PREVARE MUŽA: A onda se pojavio on i vratio joj osmeh na lice uprkos osudama okoline! (VIDEO) 16:00
Ispovesti "LJUDI MISLE DA MI JE DEDA, A MI SE VOLIMO": Ceo svet bruji o ovom bračnom paru, a tek kad čujete gde su se upoznali sve će vam biti jasno (VIDEO) 17:00
Ispovesti BIO JE 25 GODINA STARIJI I NI TREN SE NIJE PREMIŠLJALA KAD JE ZAPROSIO: 15 godina kasnije gorko se pokajala zbog braka sa njim, evo šta joj je priredio (FOTO) 19:00
Brak i veze NAPOKON OTKRIVENO ZBOG ČEGA DEVOJKE PRIVLAČE DUPLO STARIJI MUŠKARCI: Izgled ne igra bitnu ulogu, tvrde dame, ali jedna stvar je ključna! (FOTO) 20:01
Zanimljivosti ŠER SE UDAJE ZA 40 GODINA MLAĐEG, POKAZALA I PRSTEN? Ljudi joj poručuju: Hoće tvojih 400 miliona! (FOTO) 10:16
Brak i veze MOLIM VAS, NEMOJTE ZVATI POLICIJU! Mlada žena šokirala svoje pratioce razlikom u godinama koju deli s verenikom! 13:50
Brak i veze MOJ DEČKO IMA 71 GODINU! Mlada žena od samo 23 otkrila šokantne detalje o svojoj vezi 11:01