Telo HA-LO! ANDREA IMA 54 GODINE, BAKA JE I GRMI: Spavala sa preko 800 muškaraca, a ćerka se ljuti što svi misle da su sestre 08:50
Brak i veze SEKI NIJE SMETALO ŠTO JE VELJKO OVOLIKO MLAĐI OD NJE: Niko nije mogao da poveruje kada je čuo 08:44
Zanimljivosti AL PAĆINO DOBIO SINA S 83 GODINE, S 14 MESECI JE PLJUNUTI OTAC: 54 godine mlađa mama ga nosi u naručju, svi se čude ovom 14:07
Telo ČUVENA MADONA (65) SEDI GOLA U KRILU MUŠKARCA! Grudi jedva pokrila kosom, svi se pitaju koji je to mladić iza nje (FOTO) 10:38
Zanimljivosti POSLE MONIKE BELUČI ŠETA SAMO PILETINU: Smatrali su ga ružnjikavim tipom, on zaveo još jednu mlađu i ne odvaja se od nje! 10:43
Brak i veze LJUDI SU ŠOKIRANI ŠTO JE MOJ MOMAK 19 GODINA STARIJI: Anđela iz Srbije kaže da nije s njim zbog para, ali ovo joj smeta 10:35
Zanimljivosti SLAVNI GLUMAC (66) VIĐEN NA PLAŽI SA DVE DEVOJKE OD 22 I 27 GODINA: Jedna mu je ćerka, a druga supruga! 10:53
Zanimljivosti BIO JE FRAJER IPO, DANAS JE NEPREPOZNATLJIV: Roker ljubi 32 godine mlađu lepoticu, izgleda kao da joj je - deda! 15:55
Zanimljivosti SLAVNI DIZAJNER (81) UŽIVA SA SVOJIM 46 GODINA MLAĐIM DEČKOM: Nakon razvoda od 2 supruge, svoju sreću je pronašao s njim 18:22
Brak i veze BILA JOJ JE NAJBOLJA PRIJATELJICA, A ONDA JE OSTALA TRUDNA SA NJENIM OCEM: "Moj tata je stariji od nje 26 godina, ali ona će sve uraditi da se domogne njegovog novca!" (FOTO+VIDEO) 20:32
Roditeljstvo PONOSNO JE POZIRALA SA STARIJIM ČOVEKOM: A onda je otkrila u kakvoj je vezi sa simpatičnim dekicom! (VIDEO) 20:00
Brak i veze "PA ŠTA AKO JE STARIJI OD MENE 39 GODINA?!": Lepotica odlučno brani ljubav prema bogatašu, u tome joj pomaže i majka (VIDEO) 20:00