Zanimljivosti

SLAVNI DIZAJNER (81) UŽIVA SA SVOJIM 46 GODINA MLAĐIM DEČKOM: Nakon razvoda od 2 supruge, svoju sreću je pronašao s njim

Evo kako izgledaju zajedno.

12.06.2024 20:22

SLAVNI DIZAJNER (81) UŽIVA SA SVOJIM 46 GODINA MLAĐIM DEČKOM: Nakon razvoda od 2 supruge, svoju sreću je pronašao s njim
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U retkim izletima pod svetlost reflektora, ili tokom svojih retkih pojavljivanja u javnosti, Kelvin Klajn (81), legenda sveta mode, uvek ostavlja utisak. Kako se više ne eksponira javno, poslednji put je od strane paparaca primećen pre nekoliko meseci u Los Anđelesu, I to u pratnji svog partnera, mladog modela Kevina Bejkera (35). Ova dvojica su primećena kako napuštaju teretanu Gold's Gym, obučeni u crne majice dugih rukava, pšro je posebno privuklo pažnju javnosti i radoznalih fotografa.

Kelvin Klajn je bio odeven u opuštenu crnu trenerku sa vezanom duksericom oko struka. Njegova karakteristična kratka seda kosa bila je stilizovana gelom, a njegovo lice glatko obrijano. Sa elegantnim crnim sunčanim naočarima kvadratnog oblika i flaširanom napitkom u ruci, Klajn je koraknuo u crno-bele patike.

 

Kevin Bejker je birao kežual izgled, i odabrao je smeđu trenerku uparenu sa klasičnim crno-belim patikama. Uz jastuk za vežbanje i svoj napitak, Bejker je pratio Klajna.

Ova dvojica su u vezi od 2016. godine, a prvi put su se zajedno zvanično pojavili na jesenjem gala događaju u američkom baletskom pozorištu. Pre toga su primećeni u martu 2016. na Mint Lukuri Konferenciji u Mumbaju, Indija, a od tada su postali sve češći par na javnim događajima.

Pre nego što je započeo ovu romansu, Kelvin Klajn je bio u braku sa suprugama Džejn Sent Klajn (1964-1974) i Keli Rektor (1986-2006).

Sada, dok se pojavljuje sa svojim partnerom Kevinom Bejkerom, Klajn nastavlja da pomera granice ne samo u modi već i u prihvatanju različitosti u ljubavi.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)