Zanimljivosti

O RAZVODU SLAVNE PEVAČICE PROGOVORILA BLISKA PRIJATELJICA:"Ona će se boriti za brak, neće da završi kao Madona!"

Prognoze su da će se Dženifer Lopez i Ben Aflek razvesti do kraja leta.

08.06.2024 13:10

O RAZVODU SLAVNE PEVAČICE PROGOVORILA BLISKA PRIJATELJICA:"Ona će se boriti za brak, neće da završi kao Madona!"
Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Brak Dženifer Lopez i Bena Afleka je top tema u svim svetskim medijima. Poznavaoci prilika u Holivudu uvereni su da če njihov brak i zvanično biti gotov najkasnije do kraja ovog leta.

Glasine o njihovom razvodu kruže praktično od prvog dana njihovog braka, ali poslednjih meseci su sve glasniji. Mediji do tančina tumače svaku reč koju Dženifer izgovori, a njena objava da odustaje od turneje bila je navodno samo još jedan dokaz da je njenom braku došao kraj.

Međutim, kako piše Cosmopolitan oglasila se bliska prijateljica čuvene pevačice i glumice koja je otkrila detalje iz poljuljanog braka sa Benom.

- Ona toliko želi da ovaj brak funkcioniše da je spremna da se žrtvuje, uključujući i odustajanje od Džej Lo. Ona je veliki borac i neće lako odustati od braka sa Benom, bez obzira na sve probleme. Ona ne želi da se razvede. Ne želi da završi kao Madona - sama sa 60 godina - rekla je prijateljica Lopezove koja je insistirala na anonimnosti. 

Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer je odlučna da se bori za svoj brak

Dženifer je, prema rečima njene prijateljice, već napravila ogromne ustpuke svom suprugu.

- Ona mu dozvoljava da puši, što je za nju ogromna stvar jer mrzi duvan i pušenje. Bez obzira na to Ben nikad nije odustajao od cigareta ni dok su se zabavljali, ni kasnije kad su se venčali. Onda vam je jasno koliko joj je stalo da očuva brak sa Benom. Tužno je videti je kako ona radi stvari na uštrb sebe i svoje karijere pokušavajući da održi taj brak - dodala je prijateljica pevačice.

Prema njenim rečima i sama Dženifer je svesna da je život sa Benom težak i prepun izazova. Koliko god da ga ona podržava, Ben nikada neće moći da se nosi sa tim da bude u braku sa nekim sa njenim nivou slave.

Dženifer Lopez i Ben Aflek venčali su se u julu 2022. nakon što su posle gotovo dve decenije obnovili svoju romansu. Holivudski glumac i latino diva venčali su se 16. jula 2022. na privatnoj ceremoniji u Las Vegasu.

Zatim su priredili i veličanstvenu proslavu za porodicu i prijatelje mesec dana kasnije. Svadbeno veselje poznatog para trajalao je tri dana, a veruje se da su ga platili milion dolara.

Ap photo

Ben i Džen bi uskoro trebalo da proslave dve godine braka

 

Lopezova iza sebe ima već tri propala braka i isto toliko razvoda i to sa Ođani Noom, Krisom Džadom i Markom Entonijem s kojim je dobila blizance, dok je Ben bio u braku sa koleginicom Dženifer Gardner koja mu je rodila troje dece. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)