Zanimljivosti

AFLEKOVA BIVŠA NE SKIDA OSMEH SA LICA, DOK SU DŽEJ LO I BEN NA KORAK OD RAZVODA: Svi se pitaju da li slavi

Svi do jednog su složni da glumac nije smeo da izgubi ženu kakva je Garnerova!

31.05.2024 12:20

AFLEKOVA BIVŠA NE SKIDA OSMEH SA LICA, DOK SU DŽEJ LO I BEN NA KORAK OD RAZVODA: Svi se pitaju da li slavi
Profimedia

Glumica Dženifer Garner (52), bivša žena glumca Bena Afleka sa kojim ima tri ćerke izgleda da uživa u životu u pravom smislu te reči. Poslednjih godina čini se da uživa i u kuvanju i pokazivanju svojih kulinarskih veština, koje redovno deli sa fanovima kojih broji više od 16 miliona.

Nedavni video koji je postao prilično gledan na duštvenim mrežama pokazuje glumicu kako pleše u svom kupatilu. Izgleda kao da je odgovorila na nečiji "izazov" i pokazala kako je to ona plesala davnih osamdesetih. Dženifer je u beloj suknji A-kroja i vunenom džemperu, dok ima i kućne papuče, a deluje da se ludo zabavlja. Ono što je mnogima zapalo za oko, pored toga da je ona raspoložena mnogo bolje nego inače, je i da joj je kupatio neverovatno veliko i savršeno blistavo.

Komentari u se ređali munjevitom brzinom.

- Nema muža, nema stresa!

- Niko ne pominje njeno kupatilo?

- Iskreno, mislila sam da je usred dnevne sobe i da je to iza nje kuhinja, tek sad vidim da je tuš kabina čista kao suza!

- Izgleda da se sve očistilo samo od sebe od kad je “počistila” iz kuće Bena.

- Volela sam je u filmu “Nekad 13, sada 30”, kao klinka sam želela da sa 30 budem kao ona. Sada imam 30 i dalje želim da budem kao ona!

- Taj Ben je gadno uprskao ostavivši takvu ženu!

Budući da nije skidala osmeh sa lica, mnogi su prokomentarisali da Garnerova nikad nije izgledala srećnije, dok s druge strane kod njenog bivšeg supruga trenutno baš i ne cvetaju ruže. Poslednje dve nedelje svi svetski i domaći mediji bruje o navodnom razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka, ali se njih dvoje još uvek nisu oglašavali ovim povodom. Pojavljuju se u javnosti, ali ne zajedno, čas nose burme, čas ne nose, te mnogima nije jasno šta se tu zapravo događa.

- Vremenom je za Džej Lo i Bena postalo sve teže da efikasno komuniciraju, a mali nesporazumi prerasli su u značajne rasprave. Oni imaju fundamentalno različite pristupe svađi. Ona voli da se direktno suoči sa problemima, a on ne može tako lako da se otvori - rekao je izvor blizak paru, a na ovu informaciju Garnerova izgleda samo đuska.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)