Zanimljivosti

BEN NE PLANIRA DA SE VRATI KOD DŽENIFER: Viđen u svojoj iznajmljenoj vili, hoće razvod na osnovu "privremenog ludila"

"Najvećoj ljubavnoj priči koja nikad nije ispričana" izgleda stvarno dolazi kraj.

24.05.2024 12:30

BEN NE PLANIRA DA SE VRATI KOD DŽENIFER: Viđen u svojoj iznajmljenoj vili, hoće razvod na osnovu "privremenog ludila"
Profimedia

Dženifer Lopez se unela u svoj posao i fitnes rutinu, dok se i dalje šuška da njen brak sa Benom Aflekom ide ka razvodu. Pevačica (54) je u četvrtak primećena kako napušta plesni studio u Los Anđelesu nakon još jedne naporne probe pre nego što je njena turneja počela u junu.  Lopez je takođe nosila burmu koju joj je dao Aflek kada su se venčali u julu 2022.

Pokazala je svoje isklesane trbušne mišiće na prvom planu u jarko žutoj majici dok je hodala do svog parkiranog terenca.

U međuvremenu, Ben Aflek (51) se rado prepustio samom sebi u četvrtak kada je viđen kako puši cigaretu u svom automobilu. Uslikan je pre nego što je naručio picu u svojoj vili koju iznajmljuje u Brentvudu za 100 hiljada dolara mesečno.

Zabranila pitanja o Benu

On živi na imanju, koje se nalazi samo dva bloka od njegove bivše žene Dženifer Garner, poslednjih nekoliko nedelja dok snima svoj novi film “Računovođa 2” (The Accountant) usred glasina o razdvojenosti sa Džej Lo. Tvrdilo se da su se Aflek i Lopez sukobili oko svojih stavova o pažnji javnosti nakon što je ona obelodanila intimne detalje njihove ponovo pokrenute romanse u svom dokumentarcu koji je objavljen u aprilu.

Kasnije se Aflek uputio na set svog novog filma, gde je fotografisan bez burme, ponovo.

Takođe u četvrtak, Lopez je na Instagramu podelila drsku poruku sa svojih 252 miliona pratilaca. Naime, opet je objavila fotografiju bilborda u Los Anđelesu na kojoj je pisalo: "Nemoj da se zafrkavaš sa Džej Lo". Bilbord je deo promocije njenog novog filma Atlas, čija je premijera u petak.

Lopez je zabranila pitanja o Afleku tokom njenih nedavnih promotivnih nastupa u Atlasu, usred stalnih glasina da je njihov brak osuđen na propast. Prema pisanju TMZ-a, mediji su takođe obavešteni da će Lopez učestvovati samo u grupnim intervjuima sa svojim kolegama Simu Liuom i Sterlingom K. Braunom.

Strategija je funkcionisala tokom premijera u Los Anđelesu i Meksiko Sitiju u ponedeljak i utorak. Međutim, tokom konferencije za novinare u Meksiku u sredu, novinar je pevačicu direktno pitao o glasinama o razvodu.

 

Lopez, koja je još uvek nosila svoju burmu, izgledala je napeto dok je pokušavala da se nasmeje na to pitanje, pre nego što je zaigrano prekorila čoveka, rekavši: "Ti znaš bolje od toga." Nije jasno da li je novinar bio obavešten ili nije o njenom zahtevu da nema ličnih pitanja, ili je jednostavno odlučio da ga ignoriše.

U sada viralnom videu, novinar je šokirao publiku kada je zamolio Dženifer da potvrdi da li su "glasine o Benu Afleku stvarne", pošto par živi odvojeno nakon što se Ben iselio iz svoje kuće u Los Anđelesu vrednoj 60 miliona dolara pre nekoliko nedelja.

Međutim, pevačica nije pokušala da demantuje glasine da je njen četvrti brak na udaru. Publika je aplaudirala Džej Lo za način na koji je rešila situaciju, dok je jedan od panelista - njen kolega Simu - upozorio druge novinare da se klone te linije pitanja.

Aflek provodi vreme sa bivšom ženom

Dok je ona u Meksiku da promoviše svoj novi film, Aflek je viđen u Los Anđelesu kako izgleda veselo dok je u sredu provodio vreme sa svojim 12-godišnjim sinom Semjuelom. Glumac se retko smešio, uprkos spekulacijama o braku, dok je šetao sa sinom kojeg deli sa bivšom suprugom Dženifer Garner (52).

Istog dana je takođe  viđen kako puši cigaretu dok je vozio svoj mat sivi BMV i pristizao u svoju kuću za iznajmljivanje. Nedavno je otkriveno da je dom Brentvuda udaljen samo dva bloka od majke njegove dece, koja navodno očajnički pokušava da pomogne Benu da spase svoj dvogodišnji brak sa Džej Lo.

 

Džej Lo se takođe poverila Dženifer Garner, prema insajderima, koji tvrde da se dve žene plaše da je blizu da prekine svoju trezvenost.

Ranije ove nedelje objavljeno je da Aflek nastoji da se razvede od supruge, nakon što je brak označio kao "noćnu moru". Usred uskovitlanih glasina o razdvojenosti, PageSix je tvrdio da je Aflek spreman da prekine svoj dvogodišnji brak, tvrdeći da je odluka o vezivanju braka svedena na "privremeno ludilo".

Izvor je rekao sajtu da je dobitnik Oskara "došao k sebi" nakon što je prethodno bio toliko zaljubljen u glumicu da nije mogao da razmišlja kako treba.

Da postoji način da se razvede na osnovu privremenog ludila, on bi to učinio, rekao je izvor PageSix.

Podsećamo, Ben i Džej Lo su se venčali 2022. godine nakon što su obnovili svoju romansu nakon njenog rastanka od Aleksa Rodrigeza. Njih dvoje su ranije bili u vezi od 2002. do 2004. godine, što je uključivalo veridbu, iako su u to vreme otkazali venčanje i razišli se.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)