Zanimljivosti

DŽENIFER JAVNO PONIZILA BENA: Pevačica mu jednim potezom poručila da je kraj, sada ceo svet o tome priča!

Pevačica se ne oglašava o razvodu, ali nakon ovoga ni nema potrebe.

17.05.2024 16:08

DŽENIFER JAVNO PONIZILA BENA: Pevačica mu jednim potezom poručila da je kraj, sada ceo svet o tome priča!
Profimedia

Nekada omiljeni par šoubiznisa Dženifer Lopez i Ben Aflek navodno prolaze kroz novu krizu. Naime, kao bomba odjeknula je glasina da se poznati supružnici razvode. Od tada se prati svaki njihov korak. 

Nakon što je pevačica fotografisana sama, sada je načinila još jedan potez koji podgreva tračeve o ljubavnom kraju.  Dženifer Lopez je "lajkovala" objavu na Instagramu koja je dodatno podstakla glasine o razvodu. Naime, reč je o objavi  koju je kreirala savetnica za veze Lena Marsak, a koja je govorila o izazovima veze u kojoj nema "integriteta i poštovanja".

- Ne možete da izgradite zdrav odnos sa nekim kome nedostaju integritet i emocionalna sigurnost -  stajalo je u objavi koju je Dženifer podržala lajkom.

Pevačica je ovim pokazala da u njenom braku sa glumcem nešto ne štima, te da je nova šansa koju su dali svojoj ljubavi izgleda već prokockana.

Tanjug/AP

Dženifer Lopez i Ben Aflek su nekada delovali zaljubljeno

Problemi u braku

Prema informacijama Page Six-a, problemi u braku Dženifer Lopez i Bena Afleka su počeli pre nekoliko meseci kada je Dženifer povećala broj radnih obaveza i počela da se priprema za svoju turneju.

Drugi izvor je otkrio da Ben Aflek više ne živi sa Dženifer, ali i pored toga, par tvrdi da još uvek nisu spremni za razvod, već da rade na svom braku. Prema InTouchu, Aflek i Lopez idu na savetovanje za parove, a Ben je voljan da učestvuje otvorenog uma, iako nije oduševljen ceo procesom.

instagram-vogue_iconic_styles

Poznati par sve češće otkiva probleme u braku

Gde su Dženifer i Ben?

Prema tvrdnjama Page Six-a, Lopez i Aflek nisu fotografisani zajedno poslednjih 47 dana, a pevačica je nedavno sama prisustvovala ovogodišnjoj Met Gali. Ova činjenica dodatno je podgrejala spekulacije o trenutnom stanju njihovog braka.

Dok javnost spekuliše o budućnosti njihovog odnosa, Dženifer Lopez i Ben Aflek nastavljaju da privlače pažnju medija svojim potezima i postupcima, dok se očekuje da će javno progovoriti o svemu što se dešava u njihovom privatnom životu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)