Zanimljivosti

GLUMAC RASKRINKAN, EVO KAKO PEGLA BORE: Plastični hirurg otkriva tajnu podmlađenog lica Bena Afleka

Holivudska zvezda izgleda bolje nego ikada.

07.05.2024 19:37

GLUMAC RASKRINKAN, EVO KAKO PEGLA BORE: Plastični hirurg otkriva tajnu podmlađenog lica Bena Afleka
zumi Hasegawa / Hollywood News Wire Inc. / Newscom / Profimedia

Već nekoliko dana spekuliše se o glumcu Benu Afleku ali ne zbog njegovih glumačkih umeća, niti zbog ljubavi sa Dženifer Lopez. Naime, kada se pojavio na jednom događaju koji je organizovao Netfliks, svi su govorili o njegovom licu. Brzo su se proširile glasine na internetu da je glumac imao neku intervenciju zbog koje izgleda dosta podmlađeno.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ben Aflek "zaustavlja" starenje

Plastični hirurzi koji su govorili za DailyMail zaključili su da Aflekov izgled zaista nije potpuno prirodan. Međutim, glasine o zatezanju lica verovatno nisu tačne. Doktor Raja Mohan, plastični hirurg iz Teksasa, izjavio je za DailyMail.com:

- Po mom mišljenju, čini se da je Ben Aflek radio botoks i tretman popunujavanja filerom kako bi osvežio i pomladio svoje lice. Ne deluje mi kao da je imao fejslifting. Na prethodnim fotografijama, imao je bore na čelu i oko očiju koje uopšte ne vidite na njegovom najnovijem izgledu, te regije izgledaju veoma sjajno i glatko, što verovatno znači da je imao botoks. A zatim, što se tiče linije vilice i predela obraza, ne vidite gubitak volumena kao na ranijim fotografijama, tako da je verovatno imao neko punjenje tamo - rekao je doktor Mohan.

Spekulacije o glumčevoj promeni

Aflek se pojavio sa obrijanim licem pred pojavljivanje u filmu The Accountant 2, pa su fanovi pretpostavljali da je ovaj novi izgled u skladu sa njegovom ulogom. Međutim, čak i sa bradom, slike pokazuju vrlo malo znakova starenja na Aflekovom licu od 2016. godine.

Izvori bliski glumcu ekskluzivno su saopštili DailyMail da je Aflek radio botoks:

- Ben izgleda sjajno. Imao je botoks, svi ga koriste pre događaja. Nije imao punjenje i definitivno nije imao operaciju - rekao je neimenovani izvor.

U julu prošle godine, sugeriše se da je Aflek imao botoks nakon što ga je "svesna svog izgleda" supruga Dženifer Lopez, 54, nagovorila da "poboljša svoj izgled". Botoks traje prosečno tri do šest meseci.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)