Zanimljivosti

KO JE NOSIO PELENE, A KO JE KONZUMIRAO DROGU U TOALETU: Kontroverzne tajne Met Gala isplivale na videlo

Iza glamura kriju se veoma šokantna dešavanja.

06.05.2024 21:50

KO JE NOSIO PELENE, A KO JE KONZUMIRAO DROGU U TOALETU: Kontroverzne tajne Met Gala isplivale na videlo
Shutterstock

Met Gala, poznata po spektakularnim autfitima, crvenim tepihom i skandalima iza kulisa, oduvek je bila centar pažnje zbog brojnih kontroverzi. Ove godine, domaćica događaja Ana Vintur će ugostiti poznate ličnosti poput Krisa Hemsvorta, Dženifer Lopez i Zendaye, ali prema rečima jednog dobro obaveštenog izvora, iza kulisa se dešava mnogo više nego što se može i zamisliti.

Nesvakidašnje odluke i neobični zahtevi

Jedne godine, poznati glumac je sa ponosom obznanio svojim prijateljima da je nosio odraslu pelenu na Met Gala. Zašto? Zato što je morao da provede nekoliko sati u veoma složenom kostimu koji mu je otežavao odlazak u toalet. Čak je tvrdio da je vežbao korišćenje pelene nedeljama unapred i išao toliko daleko da je predložio da svi slavni nose pelene za duže radne dane, piše The Sun.


Jedna globalno poznata zvezda imala je neprijatno iskustvo, nakon što je uzela previše pilula za mršavljenje. Dok je hodala crvenim tepihom, doživela je nezgodu sa donjim vešom. Stilisti su joj pritekli u pomoć i obezbedili zamenu.

Tanjug/AP

Pred paparacima svi deluju glamurozno

Skandali iza scene

Pre nego što je u Njujorku legalizovana rekreativna upotreba kanabisa, jedan gost Met Gala je bio predmet žalbi zbog mirisa marihuane za stolom tokom večere. Jedna zvezda koja je sedela pored njega se požalila izvršnom direktoru Conde Nasta da se "sve više opija svakim minutom provedenim za stolom".

Jedne godine, poznata pevačica nije ispunila sve probe i generalnu probu jer je bila previše zauzeta negodovanjem oko zvuka, rasporeda prostorije i prisustva publike. Bilo je mnogo pregovaranja sa organizatorima u poslednjim satima pre samog događaja. Čak je pretila da neće nastupiti, pri čemu je čak i Opra pokušala da je smiri.

Jedan poznati glumac, poznat po ulozi savremenog superheroja, zatražio je obezbeđenje koje bi ga ispratilo do toaleta kako ga ne bi opsedale obožavateljke. Takođe je zatražio da obezbeđenje okrene leđa kako ga ne bi uznemiravali tokom odlaska u WC.

Tanjug/AP

Kontroverzni stajlinzi Met Gala

Skandali, droga i neprimereni razgovori

Jedna slavna zvezda provela je pola sata zaključana u kabini, jasno konzumirajući drogu, dok je druga poznata glumica razgovarala sa svojim dečkom iz WC kabine, žaleći se kako je prisustvo na događaju samo da bi zadovoljila svog agenta. Kada je izašla, nasmejala se na komentare prisutnih i rekla nešto u stilu: "Hej, ovo je Njujork. Morate se zabaviti, zar ne?".


Jedan od visokih rukovodilaca Conde Nasta morao je da zamoli gosta da dođe sam, a ne sa svojim uobičajenim pratnjama od 20 ljudi, nakon što je gost burno reagovao tvrdeći da je "Njujork njegov grad i da će raditi šta god poželi".

Met Gala, i pored svoje prestižnosti, očigledno nije imuna na skandale, neprilike i neobične zahteve poznatih ličnosti koje prisustvuju ovom događaju. Iza glamura crvenog tepiha kriju se neobične priče i kontroverze koje često ostaju skrivene od javnosti.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)