Odrasli ČUVENI LEKAR IZDAO HITNO UPOZORENJE - SRBIMA OMILJENA NAVIKA UDVOSTRUČUJE RIZIK OD INFARKTA: Mnogi pate od stanja koje razara SRCE, a da toga uopšte nisu svesni - ovo je simptom! 12:23
VIP saveti SVI SE PITAJU ŠTA SE DESILO NAJZGODNIJOJ ŽENI NA PLANETI: Upali obrazi i premršav dekolte, a kad je izbacila nogu - svi su zinuli od STRAHA 11:10
Zanimljivosti KAKO JE MARKO KON IMAO 156 KG, PA USPEO DA SMRŠA ČAK 45? Jede 10 ćevapa dnevno, ali jedno ne okuša: Kada je shvatio da je oboleo od ovog stanja, život mu se promenio! 14:53
Odrasli ZBOG OVOGA NAM CREVA, MOZAK I SRCE RADE KAO AUTO U LERU: Prof. dr Vojislav Perišić upozorava na NAJVEĆU GREŠKU koju pravimo kad želimo da smršamo 08:30
Odrasli JEDAN ZAČIN OBARA ŠEĆER U KRVI, A KILOGRAMI SAMO SPADAJU: U vodu sipajte kašiku i popijte ujutru i uveče na prazan želudac 08:31
Odrasli JEDNA KAŠIKA OVE NAMIRNICE REŠAVA ZATVOR - ispraznićete se očas posla, a nadutost će se smanjiti: Potopite je uveče i ujutru je spremna za kuvanje i jelo! 08:30
Zanimljivosti TOLIKO JE MRŠAVA, da to nije realno - slavna glumica u sedmoj deceniji iskoristila popularan način da skine kilograme, sada je kao kost i koža 12:24
Zanimljivosti NEĆETE VEROVATI KAKO IZGLEDA TELO NAJZANOSNIJE ŽENE NA SVETU - na njoj kipi salo i sve puca, a muškarci ne mogu da napare oči (FOTO GALERIJA) 12:56
Telo DEČKO ME JE OSTAVIO DA BI "RADIO NA SEBI", PA SAM POSTUPILA ISTO: Ljudi ne veruju da sam to ja kada me sretnu i da sam sve ovo uspela bez operacija! (FOTO) 22:45
Dijeta OVA ŽENA VEĆ 4 GODINE JEDE SAMO TRI NAMIRNICE SVAKOG DANA! Kada se skinula svi su zanemeli zbog onoga što vide, ali lekari upozoravaju: Ne igrajte se životom! (FOTO) 15:16
Odrasli PRIRODNA LIPOSUKCIJA, DOMAĆI NAPITAK OD SAMO 3 SASTOJKA TOPI MASNE NASLAGE ZA TREN OKA: Ali morate da poštujete jedno pravilo! 06:40
Odrasli ŠOK PODACI - ova vrsta vode je najbolji saveznik ako želite da smršate, potvrdili stručnjaci! Jeftina, a tako dobra, ukus se većini sviđa! 06:10