Zanimljivosti

KOSTIM MAČKE, MJAUKANJE, PROTEZE, A "SEVNULE" I GOLE GRUDI: Pogledajte zašto su oni sinoć u Njujorku ukrali šou najlepšim ženama sveta! (FOTO/VIDEO)

Iako je Met Gala događaj na kom se očekuju mnogobrojni kreativni "izleti", ovo je spisak ljudi koji je ipak uspeo da iznenadi sve prisutne.

bySrećna Republika

02.05.2023 10:41

KOSTIM MAČKE, MJAUKANJE, PROTEZE, A "SEVNULE" I GOLE GRUDI: Pogledajte zašto su oni sinoć u Njujorku ukrali šou najlepšim ženama sveta! (FOTO/VIDEO)
Printscreen/Dailymail.co.uk

Prestižni modni događaj, Met Gala 2023. godine, okupio je sam krem svetski poznatih ličnosti koje su imale zadatak da ispoštuju ovogodišnju temu Karl Lagerfeld: Linija lepote, što su mnogi i učinili na izuzetni poseban način, međutim, potpuno očekivano, bilo je i onih koji su pomenutu ceremoniju iskoristili da pažnju privuku na malo drugačiji način. 

Sada već tradicionalno, to je učinio poznati glumac Džerad Leto, koji se na crvenom tepihu pojavio u ogromnom kostimu mačke i to ljubimca pokojnog modnog dizajnera Lagerfelda, Choupette. Kada se pojavio u belom, krznenom mačjem odelu niko najpre nije znao o kome se radi sve dok nije skinuo veliku glavu da bi pozirao fotografima. Mačka je, inače, bila izuzetno voljeni ljubimac, a Lagerfeld se 2013. našalio da bi se čak i oženio Choupette da je to legalno. Takođe, nakon njegove smrti 2019. u testamentu je deo svog novčanog bogatstva ostavio upravo mački.

Iako je Leto izazvao salve smeha, mnogi su ipak prokomentarisali kako je možda i preterao, želeći da po svaku cenu privuče pažnju na sebe. 

Nakon što je prošao kao Choupette, Leto se brzo preobukao i ponovo izašao na crveni tepih u dugačkom crnom ogrtaču sa dijamantskim detaljima i čipkastim rukavima. Ispod njega nosio je crne pantalone i cipele iste boje. 

Ništa manje pažnje nije privukla ni pevačica Dodža Ket, koja se, takođe, transformisala u mačku sa upečatljivom protezom na licu. Mlada reperka (27) je, ipak odlučila da obuče belu haljinu, a čitav stajling je upotpunila mačjim ušima. 

Ipak, možda čak i najviše pažnje privukla je kantautorka Džanel Mone (37), za koju su modni kritičari ocenili da je ponela "haljinu koja nestaje". Naime, reč je o kreaciji koja kao da je napravljena od žičanog jezgra presvučenog platnom. Nakon što se pevačica popela na polovinu čuvenih stepenica "Metropolitan muzeja" njeni pratioci su uklonili ogrtač i ona je ostala malte ne u donjem vešu. Tačnije, u pitanju je bio crni bikini sa šljokicama koji se jasno video ispod prozirne crne haljine u obliku kupe.


 

A evo i ostalih koji su ukrali šou poznatim lepoticama: 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)