Moda

"MISLILA SAM DA SAM U TRENDU DOK NISAM OTIŠLA U KINU": Devojke koje je zatekla na ulici u najmnogoljudnijoj zemlji ostavljaju bez daha, da li je moguće da ovako šetaju usred dana? (VIDEO)

Mnogi veruju kako je u pitanju zatvorena zemlja, međutim, snimak koji je napravila jedna modna influenserka pokazuje nešto sasvim drugačije.

02.04.2023 16:01

"MISLILA SAM DA SAM U TRENDU DOK NISAM OTIŠLA U KINU": Devojke koje je zatekla na ulici u najmnogoljudnijoj zemlji ostavljaju bez daha, da li je moguće da ovako šetaju usred dana? (VIDEO)
Printcreen/TikTok/kaila.yu

Dobar izgled je više nego ikad imperativ i ono čemu u savremeno doba oba pola teže gotovo podjednako. Ipak, žene i dalje pomalo prednjače u tome i danas na ulici ne možete da ne primetite kako su dame sređene i posvećene fizičkom izgledu, pa čak i kada je u pitanju dnevna varijanta i obična šetnja.

Mnogi smatraju Evropu centrom kulture u svakom smislu i veruju da je tako i kada je moda u pitanju. Tome u prilog ide činjenica da su centrima mode oduvek smatrani Milano i Pariz, pa mnogi veruju da su žene u tom delu sveta najstilizovanije i da svi trendovi potiču odatle. Tako je mislila i jedna Tiktokerka i modna influenserka, koja se trudi da maksimalno isprati najnovije trendove, sve dok nije posetila Kinu

A evo o čemu se radi.  

Printcreen/TikTok/kaila.yu

Tiktokerka je bila zaprepašćeba kako devojke u Kini izgledaju na ulici

Kako je ta Tiktokerka navela u jednoj objavi, bila je šokirana kada je videla kako žene prate mogu u toj navodno zatvorenoj zemlji. U njenom snimku se mogu videti devojke koje šetaju u provokatuvnoj odeći, što uključe i čarape sa halterima. Iako bi mnogi to možda nazvali i neukusnim, ona smatra da se pravi trendseteri izgleda nalaze u toj dalekoistočnoj zemlji. Osim haltera devojke nose i kratke top-haljine i mini suknje, cipele sa ekstremno visokim štiklama i izraženu šminku.

To je Tiktokerku, ali i njene pratioce, ostavilo bez teksta.

- Radna odeća u distriktu crveno svetlo -

- Vratio sam se iz Japana pre nekoliko dana, devojke su tamo fokusirane na prirodnu lepotu -

- Lepe su, ali ovo nije moda sa stilom, bar ne za mene -

- Ja sam iz Nigerije, Kina i Južna Koreja su uvek imale najbolji modni stil - 

- Ovi što se nazivaju trendseterima nisu tako uobičajeni u Kini. Bio sam nekoliko puta u Kini i nikada nisam video da ljudi ovako izgledaju na ulici - komentarisali su korisnici mreže.

Iako je bilo i onih kojima se taj stil dopao, pa su primetili i da su Kineskinje nešto posebno, većina je primetila da su devojke neuobičajeno visoke za tu zemlju. Zato su istakli kako je verovatno korišćen filter za duge noge. Drugi su se nadovezali kako izgledaju nezdravo i anoreksično i da bi trebalo više da se posvete ishrani.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)