Moda

IZABRANA JE NAJLEPŠA CRNA HALJINA ZA SVAKU PRILIKU: U njoj ste garantovano boginja na predstojećim maturama!

Na pragu smo sezone svadbi, krštenja, maturskih večeri i drugih proslava, pa evo sjajnog predloga kako da zablistate na nekom od tih događaja.

16.03.2023 21:01

IZABRANA JE NAJLEPŠA CRNA HALJINA ZA SVAKU PRILIKU: U njoj ste garantovano boginja na predstojećim maturama!
Tiktok-Sheeeeoo, Shuttertock

Svaka od nas u ormaru ima barem tri haljine koje izgledaju zadivljujuće i koje uvek može obući ako je neka proslava u pitanju. Međutim, mi žene smo večito nezadovoljne i trudimo se da uvek izgledamo koliko god je moguće inventivnije i lepše. Zbog toga smo u večitoj potrazi za novim komadom odeće koji nam treba recimo baš za sledeću nedelju ili naredni mesec, kada želimo da zablistamo na nekom događaju.

Neke od nas su verne haljinama šarenih dezena ili boja, pa tako pored lepog raspoloženja koje na taj način nesvesno prizovemo, izgledamo i živahno i lepo u njima. Ipak, stara dobra klasika i crna boja nikada ne izlaze iz mode. Zaljubljenici u tu boju znaju da je nošenje crne posebna veština i da sa njom ne treba eksperimntisati jer sve što je za nju dovoljno jesu ili dobra šminka ili lep nakit koji će je pratiti.

Ako ste u potrazi za jednom dobrom toaletom u kojoj ćete odisati elegancijom i sofisticiranošću, a pritom želite neku klasiku i nešto po čemu ćete se izdvojiti, crna dugačka sirena haljina je odličan izbor. Gornji čipkani deo joj daje autentičnost, a uz nju idu i ekstravagantne rukavice. U pitanju je haljina koja je dekoltirana, tako da joj je gornji deo skroz otvoren, što odgovara pravlima koja stilisti preporučuju da treba otkrivati jedan deo tela.

Printscreen/TikTok/sheeeeoo_

Ova haljina je savršen izbor za maturu ili venčanja

Takva haljina je, takođe, savršena za mature koje predstoje, pa ukoliko ste budući maturant ili imate nekoga u porodici ko jeste, to je sjajna preporuka.

U crnoj sirena haljini bićete i više nego zapaženi, a ovaj model među poznatima često forsiraju lepotice poput Monike Beluči i Selme Hajek.

Za takav stajling nije vam potreban neki poseban aksesoar, sem diskretnog nakita i recimo crvenog karmina, koji odlično pristaje većini dama, naročito uz crnu toaletu. Kosu možete da pustite blago preko ramena, uvijenu ili potpuno ravnu u skladu sa onim kako volite.

U ovoj glamuroznoj haljini ne samo da ćete delovati prefinjeno, već će vaš stajling izgledati skupo iako možda za njega niste izdvojili pozamašnu sumu novca. I važnije od bilo čega je - nositi ovu haljinu sa samopouzdanjem i osmehom jer bez toga će ona na vama biti samo krpica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)