Moda

OVO JE HALJINA OD 1.500 DOLARA! Da li biste imali hrabrosti da izađete u njoj među ljude? (FOTO/VIDEO)

Influenserka Sofi Dofa pohvalila se stajlingom koji je ponela tokom jedne večere u francuskoj prestonici, ali je nisu dočekali nimalo prijatni komentari.

bySrećna republika

01.03.2023 21:01

OVO JE HALJINA OD 1.500 DOLARA! Da li biste imali hrabrosti da izađete u njoj među ljude? (FOTO/VIDEO)
Printscreen/Instagram/sophadophaa_

Australijska influenserka Sofi Dofa (19), poznata po svojim smelim odevnim kombinacijama, još jednom je uspela da prenerazi ljude širom sveta nakon što je na svom Instagramu podelila fotografije u kakvoj je haljini otišla na večeru prilikom posete jednom restoranu u francuskoj prestonici, Parizu. 

U pitanju je kreacija ekskluzivnog modnog brenda Jacquemus koja košta 1.500 dolara, a koja mnogo više ostavlja mašti na volju nego što pokriva. Naime, haljina je bela, ali od prozirnog materijala, tako da su se ispod nje jasno videle bele tanga gaćice visoko podignute na kukove, kao i nešto što bi trebalo da bude grudnjak. Iz njega su, međutim, prelivale Sofine bujne grudi, pa je sve u kompletu izgledalo kao da se ona pripremila za intimnu romantičnu večeru sa svojim izabranikom ili za plažu. 

Sofi je haljinu uparila sa elegantnim belim salonkama marke prada, očigledno očekujući da će to čitavoj kombinaciji dati dodatni glamur. 

Devetnaestogodišnjakinja je pozirala ispred ogledala dok je prikazivala svoju odeću i napisala: "Osećam se kao princeza".

- Njena haljina od koje se okreće glava nije je zaštitila od hladnog vremena u Francuskoj, gde su temperature nedavno pale ispod nule - primetili su novinari britanskog Sana. 

Nakon što je svoj odvažni izgled podelila sa svojih 500.000 pratilaca, mnogi su se pitali da li je prikladno da se tako pojavi na ulicama Pariza, dok su drugi bili direktniji pa su je pitali da li uopšte vredi da se oblači jer je u suštini "gola".

Zašto si se uopšte trudila da se obučeš? - 

- Da li je to pokrivač za kupanje? -

- Mora da to, ona je bukvalno gola -

- Previše otkriva, mlade devojke se ugledaju na tebe - ređale su se negativne reakcije. 

Međutim, uprkos činjenici da je tako reagovala većina ljudi, mnogi su pohvalili Sofin hrabar izbor odeće.

- Izgledaš kao kraljica - pohvalila ju je jedna pratiteljka. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)