Zanimljivosti

BEZ DONJEG VEŠA SVIMA POKAZALA ZADNJICU: Šokantno izdanje Rite Ore o kojem svi pričaju! (FOTO)

Pevačica ne prestaje da provocira svojim ponašanjem u javnosti.

04.02.2023 19:02

BEZ DONJEG VEŠA SVIMA POKAZALA ZADNJICU:  Šokantno izdanje Rite Ore o kojem svi pričaju! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

U susret predstojećoj dodeli Gremi nagrada koja će se održati 5. februara upriličena je glamurozna proslava kojoj su prisustvovale brojne poznate ličnosti. Crvenim tepihom u Los Anđelesu dame su prošetale svoje glamurozne toalete, a jedna se posebno izdvojila.

Reč je o pevačici Riti Ori koja ni sada nije odolela da šokira javnost svojim stajlingom. Ona je za ovu priliku obukla prozirnu mrežastu haljinu ispod koje nije nosila brushalter već samo crne gaćice koje je rado pokazivala fotoreporterima. Intimni delovi bili su prekriveni umetkom od perja te su tek pomalo otkrivali njene bujne grudi. 

Ap photo

Rita Ora uvek provocita provokativnim stajlingom

 

Rita se zadovoljno smeškala, očigledno oduševljena reakcijom javnosti koju je izazvala. Malo je reći da je ponovo uspela sve da isprovocira. Uz ovu neobičnu haljinu uparila je otvorene sandale na visoke potpetice a kosu je raspustila u bujne lokne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WHOOPSEE (@whoopsee.it)

 

Nema sumnje da je kontroverzna pevačica našla način kako da privuče pažnju javnosti i medija uoči objavljivanja novog studijskog albuma koji je planirala za ovu godinu. Ona je samo nastavila istim tempom kada je pre nekoliko dana na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je maltene gola. Intimne delove prekrila joj je samo šljokičava suknjica dok su joj grudi bile potpuno obnažene. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ®️ (@picsofritaora)

 

Riti se na crvenom tepihu pridružila i njena sestra Elena Ora koja se odlučila za nešto svedenije izdanje. Naime, ona je odabrala crnu kožnu haljinu koja je imala izrezan otvor na leđima, međutim, pristojne dužine i kroja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)