Zanimljivosti

VI STE MAJKA, NEMA POTREBE DA POKAZUJETE ATRIBUTE! Marija Veljković se zbog ove haljine našla na udaru kritičara! (FOTO)

Lepa voditeljka ponovo je zaigrala na kartu seksepila i to više nego ikada.

15.01.2023 11:01

VI STE MAJKA, NEMA POTREBE DA POKAZUJETE ATRIBUTE! Marija Veljković se zbog ove haljine našla na udaru kritičara! (FOTO)
Prntscrn/YouTube

Voditeljka Marija Veljković (42) blistala je u novogodišnjem programu RTS-a, a primetno je da se njoj osladila kraljevsko-plava boja, pa su joj sve praznične toalete bile u toj nijansi. Kako često voli da sa fanovima podeli trenutke iz svoje svakodnevnice, to je učinila i sada, međutim, gotovo niko se nije obazirao na poruku koju je poslala, već na njenu haljinu. 

Naime, voditeljka je na Instagramu objavila fotografiju koja je izazvala salve reakcija. Pozirala je u haljini na bretele koja delimično otkriva dekolte, a izgleda da se i ona odlučila da u stilu holivudskih zvezda ispod takve toalete ne ponese grudnjak.

instagram-mare.veljkovic

Marija Veljković uživa u prazničnim danima

Kreacija je nabrana u predelu struka, a Marija je vešto izbacila levu nogu kroz dubok šlic. Frizura je u vidu opuštene punđe, gde lokne neobavezno padaju preko lica, a celokupan stajling zaokružila je providnim sandalama. Šminka je neutralnija i u zemljanim tonovima, a nakit je diskretan u vidu minđuša i jedva vidne ogrlice od belog zlata.

- Januarski sjaj - kratko je napisala ona.

Fotografija je za kratko vreme dobila veliki broj komentara.

- Vi ste žena, majka i kraljica -

- Toliko si lepa, da nemam ništa da dodam -

- Naša najlepša voditeljka -

- Ne prestaješ da nas oduševljavaš raskošnom lepotom - nizali su se komplimenti ispod te njene objave na društvenim mrežama.

Među tim hvalospevima bilo je i onih koji su tvrdili kako joj takve fotografije nisu neophodne.

- Ti si super, zgodna, fina, a onaj kome si draga je sigurno sa tobom. Nema potrebe da objavjuješ ovakve slike, pošto vešto oko fotoaparata uvek uhvati sve tvoje atribute, a ti si pre svega majka - glasio je jedan od komentara koji voditeljka nije ignorisala već je odmah odgovorila:

- Hvala na podsećanju, ali pustite da ja na svom profilu o svemu presudim - izričita je bila Marija.

Čini se da su se ove sve smelije kombinacije potpuno osladile vodteljki Radio televizije Srbije. Ona je i u uoči samog dočeka 2003. godine ponela korset haljinu u plavoj boji, koja je pratila liniju tela.

Njeni fanovi su bili veoma kreativni u odgovorima.

- Napisah i spasih dušu. Vizantjisko plavo, lepotu i ovakav stav ni čuveni slikar Karavađo ne bi mogao da stvori -

- Holivudski, nema šta! -

- Jednom rečju diva -

- Mare, ime moje, izgledaš kao fantazija! -

- Novogodišnji program obećava! -

- Mare, bez preterivanja, izgledaš kao pravi zmaj! - komentarisali su ljudi. 

Mnogi bi se složili da je razlog takvih seksepilnih izdanja popularne voditeljka i novo poglavlje koje je otvorila u svom životu. Naime, Veljkovića je posle razvoda od arhitekte Milana Milovanovića, sa kojim ima troje dece, uplovila u romansu s glumcem Rastkom Jankovićem za kog smatra da je "onaj pravi", pa je sa njim i decom provela i sve praznike, a posebno se radovala Božiću kada je za Rastka i mališane sama pripremila bogatu prazničnu trpezu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)