Zanimljivosti

SANJA, ŠTA SI TO OBUKLA NA MINUS DVA? Poznata voditeljka u brushalteru prošetala usred Beograda, a mnogi se pitaju zašto baš njega grli! (VIDEO)

Jedna od dama sa domaće javne scene koja izuzetno vodi računa o svom izgledu prošetala je u letnjem stajlingu, sandalama i golog stomaka, pa su joj mnogi fanovi nudili da je ugreju.

18.12.2022 11:12

SANJA, ŠTA SI TO OBUKLA NA MINUS DVA? Poznata voditeljka u brushalteru prošetala usred Beograda, a mnogi se pitaju zašto baš njega grli! (VIDEO)
isntagram-sanjamarinkovicofficial

Voditeljka "Magazin Ina", Sanja Marinković (48) već decenijama okuplja gladaoce ispred malih ekrana u emisiji čija popularnost godinama ne prolazi. Sanja, koja inače važi za jednu od dama sa javne scene koja veoma vodi računa o svom izgledu, nije odolela jednom od najnovijih trendova, nošenju brushaltera ispod raskopčanog sakoa. Ona je tako juče objavila snimak na kome šeta beogradskim ulicama i to u kompletu koji se sastoji iz krem sakoa i suknje, dok je ispod sakoa ponela samo crni brushalter. Celokupan stajling deluje kao da je letnji, a voditeljka je duh nekih toplijih meseci dočarala i sandalama.

Da nema okićene jelke iza nje, pomislili bismo da je snimak nastao mnogo ranije, a ne poslednjih dana kada se tokom noći temperatura uveliko spušta ispod nule. Mnogi su se zato zapitali kuda je to pošla Marinkovićeva u letnjem stajlingu, golog stomaka i noseći plišanog medveda u rukama?

- Ponekad malo jače pustim muziku da ne čujem svoje loše misli ili pojačam aplauze kada mi treba vetar u leđa da preguram još jedan sivi dan. Nije loša terapija, probajte - dodala je ona u opisu snimka.

isntagram-sanjamarinkovicofficial

Sanja Marinković pokazala stajling koji je mnoge iznenadio

Mnogi od njenih 180.000 pratilaca su lajkovali i prokomentarisali to njeno izdanje.

- Počinje da mi se dopada "Marinković stajl" -

- Naša lepotica -

- Lutka sa naslovne strane -

- Dama sa stilom -

- Prava princeza -

- Opasno zgodna - ređale su se reakcije. 

Našlo se i nekoliko šaljivih komentara pripadnika jačeg pola.

- Bolje da si mene uzela u ruke nego tog plišanog medu -

- Moderna devojko, napisao sam ti pesmu -

- Najlepša si žena Srbije, stojim iza toga -

- Treba li društvo, da se ugreješ? -

- Mislim da te volim! - pisali su joj oduševljeni muškarci. 

Sanja se na radost pripadnika jačeg posla razvela pre 2 godine od supruga Aleksandra Uhrina sa kojim ima sina Strahinju, a mnogi su se složili sa činjenicom da za voditeljku vreme kao da stoji, budući da se ona od početka karijere ne menja. Pojedinci su jasni u izjavi da ona nikada nije lepše izgledala i da im je dovoljan pogled na nju u emisiji pa da im iz sivila oboji hladne zimske dane.

- Meni je najvažnije da gospodin nema kompleks nadmenosti, neuspeha, nemanja i onda je sve lako. Ponekad je poželjnije da bude potpuno smešan, nego potpuno dosadan. Mada, možda je i najbitnije da je hrabar, jer je to znak da ga krasi samopouzdanje. Jednostavno, ne pristajem na život udvoje po svaku cenu, bez ljubavi, strasti i nežnosti ne može. Upravo zbog nedostatka topline sam se i rastala od bivšeg muža. Možda sam emotivno nezrela, ali znam da ne želim da mi razum ućutka srce onom čuvenom rečenicom "Nije pametno" - priznala je Sanja za Stori.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)