Zanimljivosti

ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U TOPU IZ KOG SVE PRŠTI, grudi u prvom planu! Muškarci oduševljeni, ali fanovi čuvenog pevača joj poručuju: Dosta je golotinje! (FOTO)

Una Čolić ima atribute na kojim joj mogu pozavideti mnoge, pa se ne libi ni da ih istakne, što mnogim poštovaocima muzike Zdravka Čolića bode oči.

20.11.2022 16:01

ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U TOPU IZ KOG SVE PRŠTI, grudi u prvom planu! Muškarci oduševljeni, ali fanovi čuvenog pevača joj poručuju: Dosta je golotinje! (FOTO)
Instagram-unacolic

Ćerka legendarnog pevača Zdravka Čolića, Una Čolić (21), veoma je aktivna na društvenim mrežama, međi kojima prednjači Instagram. Ovog puta ona je objavila "laskavu" fotografiju iz toaleta teretane u kojoj je vežbala. Mnogi smatraju da bog nije štedeo na lepoti Čoline naslednice, tako da joj je podario sve moguće atribute. Una tako često ume da ponese haljine ili majice dubokog dekoltea i pokaže bujno poprsje, što je i sada bio slučaj. Napravila je selfi u uskoj majici koja je nešto između topa i sportskog brushlatera, a potpisuje je Kelvin Klajn. U donjem delu ima crne helanke, a primetno je da ni u teretanu ne ide bez šminke. 

Una ovog puta nije izostavila da stavi ten, bronzer, maskaru, olovku za obrve i karmin u boji kože koji je istakao njene senzualne usne. Kompletna šminka je ipak svedena i u zemljanim tonovima.

Una, inače, ima 21 godinu, a uz najnoviju objavu je napisala: Nađi me u teretani! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Komentari na ovakav atraktivan, a opet sportski izgled ćerke jedne od najvećih pevačkih legendi nisu izostali.

- Lutka -

- Vauuuu, kakva ribetina -

- Apsolutno fantastična -

- Prava lepotica -

- Preslatka -

- Čestitam na izgledu -

- Boginja -

Poštovaoci muzike legendarnog Čole, koji i dalje do poslednjeg mesta puni koncertne sale ma gde god da se pojavi, ipak smatraju da njegova ćerka ne bi trebalo preterano da ističe svoje atribute. Tako se neretko na njenim fotografijama mogu zateći komentari s blagom dozom kritike. 

- Budi skromna kao i tvoj otac. Nemaš potrebu da se eksponiraš na društvenim mrežama! - poručila joj je jedna gospođa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Pre svega nekoliko nedelja Una je, inače, objavila fotografiju u crnoj satenskoj haljini koja joj je stajala besprekorno. Haljina je bila na crne tanke bretele, a vidno je da ispod nje nije nosila brushlater.  Toaleta joj je i pored toga savršeno stajala u predelu grudi, koje su bile i više nego istaknute zbog dubokog dekoltea. 

- Una, preterala si, vidiš da te komentarišu samo muškarci! Slike su ti vulgarne, ipak si ti ćerka najveće zvezde - glasio je jedan od komentara, dok su drugi pisali da je dosta bilo golotinje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Mlada Čolićeva, međutim, ni 5 para ne daje na kritičke komentare. Nju već prati 40.000 ljudi na Instagramu, a ne libi se da se fotografiše gde god može u atraktivnim haljinama koje više otkrivaju nego pokrivaju.

Poznato je da je Čola slab na ćerke Unu i Laru, a one uživaju u luksuzu koji im čuveni tata pruža. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)