Zanimljivosti

ANĐELKA PRPIĆ U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA DOČEKALA 38. ROĐENDAN! Otkrila je sve na proslavi! (FOTO)

Popularna glumica je uprličila slavlje u jednom restoranu, gde nije skidala osmeh sa lica.

26.10.2022 15:35

ANĐELKA PRPIĆ U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA DOČEKALA 38. ROĐENDAN! Otkrila je sve na proslavi! (FOTO)
Foto: Republika.rs

Glumica Anđelka Prpić proslavila je 38. rođendan, a tim povodom upriličila je malo slavlje u jednom beogradskom restoranu. Plavokosa slavljenica blistala je od sreće u društvu najvoljenijih, a sa fanovima je na Instagramu podelila i delić atmosfere sa proslave. Ona se opredelila za tirkiznoplavi komplent u vidu pantalona i sakoa ispod koga je ponela belu majicu. Frizura joj je bila prepoznatljivih prelomljenih talasa, a imala je minimalističku šminku, a čitav stajling je upotpunio njen osmeh koji ju je u stvari najviše krasio.

Gosti su joj pevali i rođendansku pesmu dok je duvala svećice na torti u čemu joj je pomogao i sin Jakša (10) kog je dobila u braku sa bivšim suprugom Dariom Prpićem.

Njeni roditelji koji su doputovali iz Požarevca posebno su je obradovali, pa nije skidala osmeh sa lica. Zato je rešila da sve ovekoveči na fotografijama i postavi ih na Instagram, a posebno se obradovala tati kome je sela u krilo tokom fotografisanja.

Takav odnos tate i ćerke raznežio je mnoge glumičine pratioce.

Beograd, 38. rođendan! Ala mi je lep ovaj svet i ovi moji ljudi - napisala je popularna glumica, aludirajući na film "Ala je lep ovaj svet", u kom tumači glavnu ulogu, a koji ovih dana u bioskopima širom Srbije obara sve rekorde gledanosti.

Odmah su usledile čestitke od strane pevačice Tijane Dapčević, voditeljke Sanje Kužet i glumice Danice Maksimović, kao i brojnih fanova

- Srećan rođendan divna ženo i umetnice -

- Zdrava bila tatina mezimice -

- Srećan rođendan i uvek tako lepo da slaviš -

- Puno osmeha i lepih trenutaka -

- Tvoj mali medenjak je isti baka -

- Anđa carica -

- Srećno, Anđelka, ovo je tako sladak video -

- Baš ti pristaje ime, uvek budi tako nasmejana -

Hvala što mi ulepšavaš djetinjstvo svojim ulogama -

Anđelka trenutno promoviše novi film "Ala je lep ovaj svet", dok se na malim ekranima mnogi i dalje raduju repriziranju brojnih serija u kojima ona glumi zanimljive likove. 

Anđelka u novom ostvarenju tumači ulogu Une Lazarević, poznate TV voditeljke i autorke čuvene emisije "Šetnja sa lavom''. Bez obzira na to što je odrasla u pogrešnom sistemu vrednosti, Una ipak čezne za pravom ljubavlju. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)