Roditeljstvo ĆERKA NIKAD NIJE LIČILA NA MENE, A KADA JE PORASLA SHVATIO SAM NEŠTO STRAŠNO! Posle DNK testa usledila je još jezivija istina - ovog nema ni u noćnim morama! 14:30
Zanimljivosti UBILI SU JOJ BRATA, U JEKU SLAVE NIJE SE SKIDALA S NARKOTIKA, A NA NJENE SLIKE PRE OPERACIJA SVI POBELE OD ŠOKA! Jedna od najbogatijih žena sveta danas puni 70 godina! (FOTO) 08:30
Zanimljivosti PRVA DAMA SRBIJE PROSLAVILA JE ROĐENDAN - a ne njenim novim fotografijama ljudi su primetili samo jedno: Usledilo je "more" reakcija! (FOTO) 17:04
Foto dana Srećan rođendan, Melanija! Prva dama SAD rođena je 26. aprila 1970, tako da je napunila 55 godina. 14:37
Zanimljivosti LICE MELANIJE TRAMP NEPREPOZNATLJIVO! Pojavila se na sahrani pape i stilom sve oduvala, ali šta joj se OVO dogodilo - jedna slika širi se poput stihije! (FOTO) 11:54
Zanimljivosti DIMITROVSKA PROSLAVILA ROĐENDAN U ZAGRLJAJU DEČKA, PA OTKRILA PIKANTNE DETALJE: "Kada sam podigla glavu, pala mi je vilica" (FOTO) 16:21
Zanimljivosti SVI SU ZAPANJENO ZURILI U DETALJ NA RUCI BARONA TRAMPA: Više od mesec dana se skrivao od javnosti, a sad je viđen sa MELANIJOM u Njujorku! (FOTO) 11:02
Zanimljivosti MARIJANA MATEUS SREĆNA KAO NIKAD PRE, BLISTA U NJEGOVOM DRUŠTVU: Jednim potezom sve otkrila o misterioznom muškarcu! (FOTO) 22:00
Moda SOFIJA MILOŠEVIĆ POZIRALA U KREVETU, MUŠKARCIMA POPADALE VILICE OD OVOG PRIZORA: Proslavila je rođendan, zapanjićete se kad vidite koji! (FOTO) 16:25
Zanimljivosti SNEŽANA DAKIĆ U PROVOKATIVNOJ HALJINI ODUVALA SVEĆICE NA TORTI: Kada su saznali koliko je napunila godina, svi su zinuli od čuda! (FOTO) 15:30
Zanimljivosti OVAKO DANAS IZGLEDA BRUS VILIS! Demi Mur objavila fotografije bivšeg muža kog opaka bolest svakim danom satire sve više - jedna slika kida dušu! (FOTO) 11:39