Strast HTELA SAM MUŽU DA KUPIM SAT ZA 40. ROĐENDAN, ON JE TRAŽIO TROJKU! Zastala sam na tren, pa odgovorila: "Ja ću nam izabrati drugu ženu!" 00:10
Zanimljivosti SUZE SAME LIJU: Vilijam objavio dosad neviđenu fotografiju supruge Kejt Midlton - zbog poruke svet zanemeo! (FOTO) 12:47
Zanimljivosti ČUVENI REPER SNIMIO SUPRUGU U KADI KAKO SE KUPA, PA JE CELOM SVETU POKAZAO GOLU! Svi se pitaju u kakvim su odnosima, kada je i OVO izašlo na videlo 16:30
Zanimljivosti MINJA MILETIĆ OBJAVILA FOTKE SA VATRENOM PLAVUŠOM - ljudi zapanjeni kada su shvatili da joj je to sestra! Od njenog pogleda klecaju kolena! (VIDEO) 16:15
Telo KRISTINA NAULJILA GRUDI I SLIKALA SE U TOPLESU - ovako proslavila 44. rođendan! Šok izdanje pevačice ostavilo sve bez teksta (FOTO) 21:10
Roditeljstvo ZA ROĐENDAN JE DOBILA PAPIR IZ SUDA: Naterali su je da pročita šta piše i NIKO NIJE MOGAO DA JE OBUZDA - skočila je kao oparena! 10:40
Foto dana Japanska princeza Aiko, čija je sudbina u carskoj porodici još nejasna, proslavila je 32. rođendan. 16:48
Vesti DAVID (8) NIKAD NIJE IMAO PROSLAVU ZA ROĐENDAN: A ove godine je naišao na scenu zbog koje nije mogao da obuzda suze 12:40
Odrasli BILA JE MRTVA ČAK 24 MINUTA I VIDELA JE SVE: "Tamo nije bilo ni svetlo, ni tunel, već nešto POTPUNO DRUGAČIJE"! (FOTO) 22:30
Zanimljivosti ZAŠTO ČARLS SLAVI ROĐENDANA DVA, A BUDUĆI KRALJ VILIJAM ĆE IMATI SAMO JEDAN? Bizarni britanski običaj ne isključuje JEDNU bitnu stvar 14:53
Zanimljivosti SMRT ČUVENE GLUMICE I PRINCEZE I DALJE JE VELIKA MISTERIJA: Najlepša žena na svetu bila je i najtužnija, a postoji teorija da ju je ubila ONA! 08:20
Foto dana Ovako su izgledali Bred Pit i Ines de Ramon nakon lude žurke za 50. rođendan Leonarda Dikaprija! 12:31