Psihologija KAKO DA ZAPAMTITE PIN ILI DATUM TAŠTINOG ROĐENDANA: Mozak ne voli dosadne informacije, evo kako da ga istrenirate 12:01
Zanimljivosti OVAKO JE IZGLEDALA KAD JE ZAVELA NAJPOŽELJNIJEG MUŠKARCA SVOG VREMENA, A DANAS PUNI 80: Zgrnula je milione nakon smrti supruga, evo i kako (FOTO/VIDEO) 15:31
Zanimljivosti VELIKO SLAVLJE U DOMU NINE RADULOVIĆ: Blista od uzbuđenja, mini suknja joj istakla duge noge, a čestitke se samo nižu! (FOTO) 07:51
Foto dana Megan Foks i dalje potpaljuje maštu jačeg pola, danas slavi 39 rođendan i izgleda ovako! 10:58
Zanimljivosti BEKAMOVI PRED SLOMOM: Viktoriji sve lošije, noćima ne spava - zbog onoga što joj je uradila snaja ne može da se oporavi! 21:01
Roditeljstvo ĆERKA NIKAD NIJE LIČILA NA MENE, A KADA JE PORASLA SHVATIO SAM NEŠTO STRAŠNO! Posle DNK testa usledila je još jezivija istina - ovog nema ni u noćnim morama! 14:30
Zanimljivosti UBILI SU JOJ BRATA, U JEKU SLAVE NIJE SE SKIDALA S NARKOTIKA, A NA NJENE SLIKE PRE OPERACIJA SVI POBELE OD ŠOKA! Jedna od najbogatijih žena sveta danas puni 70 godina! (FOTO) 08:30
Zanimljivosti PRVA DAMA SRBIJE PROSLAVILA JE ROĐENDAN - a ne njenim novim fotografijama ljudi su primetili samo jedno: Usledilo je "more" reakcija! (FOTO) 17:04
Foto dana Srećan rođendan, Melanija! Prva dama SAD rođena je 26. aprila 1970, tako da je napunila 55 godina. 14:37
Zanimljivosti LICE MELANIJE TRAMP NEPREPOZNATLJIVO! Pojavila se na sahrani pape i stilom sve oduvala, ali šta joj se OVO dogodilo - jedna slika širi se poput stihije! (FOTO) 11:54
Zanimljivosti DIMITROVSKA PROSLAVILA ROĐENDAN U ZAGRLJAJU DEČKA, PA OTKRILA PIKANTNE DETALJE: "Kada sam podigla glavu, pala mi je vilica" (FOTO) 16:21