Zanimljivosti SNEŽANA DAKIĆ U PROVOKATIVNOJ HALJINI ODUVALA SVEĆICE NA TORTI: Kada su saznali koliko je napunila godina, svi su zinuli od čuda! (FOTO) 15:30
Zanimljivosti OVAKO DANAS IZGLEDA BRUS VILIS! Demi Mur objavila fotografije bivšeg muža kog opaka bolest svakim danom satire sve više - jedna slika kida dušu! (FOTO) 11:39
Zanimljivosti SVI PRIČAJU O SCENAMA S ROĐENDANA SANJE MARINKOVIĆ: Zbog OVOG razloga je malo falilo da otkaže sve, ali onda je usledilo nešto nesvakidašnje! (FOTO) 15:26
Zanimljivosti GLUMAC KOGA SRBI OBOŽAVAJU ZBOG BOLESTI JE DANAS POLA ČOVEKA: Slavi 70. rođendan i nastavlja bitku sa teškim oboljenjem koje mu razara um! 09:40
Zanimljivosti OKO NJEGA SU SE ZAVODNIČKI UVIJALE NAJPOZNATIJE HOLIVUDSKE DIVE, a evo šta je radio Novak Đoković! Otkrivamo detalje žurke na luksuznoj jahti u Majamiju! (FOTO) 12:28
Vesti DEKA JE SAM SLAVIO 89. ROĐENDAN U RESTORANU: A onda se dogodilo nešto što nije mogao ni da sanja - njegovi jecaji kidaju dušu (VIDEO) 18:01
Odrasli UDAHNULA JE OVO NA PRVOM ROĐENDANU SVOJE ĆERKE I NA MESTU OSTALA MRTVA! Svi to imaju na slavljima, a nisu ni svesni koliko je opasno! 21:55
Vesti POZVALA SAM 24 DECE NA ROĐENDAN MOG SINA - zbog onoga što se dogodilo nisam mogla da dođem sebi! U sve su bili uključeni i roditelji! 17:32
Roditeljstvo OVAJ SNIMAK JE OBIŠAO SVET, POGLEDALO GA JE NA HILJADE LJUDI: Devojčica je zaspala, a kada se probudila nešto joj je stajalo iznad glave! (VIDEO) 09:40
Zanimljivosti ON MI DUŠU DRŽI, STVARNO JE BOGOM DAN I NA PLEĆIMA NOSI TERET NAŠEG IMENA! Milena Popović objavila poruku o kojoj SVI BRUJE: Odmah reagovao Igor Jurić - kome je uputila ove reči! (FOTO) 14:17
Vesti VEROVANJA ZA FEBRUAR ZBOG KOJIH ĆETE ZANEMETI: Zašto ni u ludilu ne smete da se venčate u ovom mesecu?! I šta se dešava ako ovih dana vidite muve? 06:50
Vesti MAJKA ORGANIZOVALA ŽURKU SA ĆERKU, pa pala mrtva pred gostima! Pokušala je da zabavi mališane balonima, nije ni sanjala da to može da bude kobno! 13:25