Zanimljivosti

ŠTA SI TO OBUKLA, MAJO? Svi pričaju o ovom odevnom predmetu Berovićke od čije cene vam će se zavrteti u glavi (FOTO)

Pevačica se posle porođaja vratila u velikom stilu, a nesvakidašnjim kombinezonom najavila je nove hitove.

20.11.2022 18:30

ŠTA SI TO OBUKLA, MAJO? Svi pričaju o ovom odevnom predmetu Berovićke od čije cene vam će se zavrteti u glavi (FOTO)
E-Stock/Miloš Rafailović

Pevačica Maja Berović (34) posle porođaja vratila se u velikom stilu, što su njeni fanovi jedva dočekali. Nove pesme se beć uveliko krčkaju, a Maja je tim povodom obožavaoce oduševila nesvakidašnjim stajlingom. Ona se pojavala u krajne neobičnom kombinezonu koji je malo koga ostavio ravnodušnim. Nismo sigurni da li je prilikom fotografisanja došlo do specijalnog osvetljenja čime je celokupan odevni komad izgledao kao da svetli u mraku, ili su kasnije ubačeni filteri.

Kombinezon je fluorescentnih boja koje su u vidu drečavo-narandžaste i drečavo-zelene, a uz to je ceo providan i prošaran je crnim tufnama. Zakopčava se spreda, pa pomalo liči na ronilačko odelo budući da je i takvog kroja i zakopčan do grla. Maja je figuru posle rođenja deteta vratila u nekadašnju formu, tako da se ispod kombinezona ocrtavao kupaći kostim ili donjih veš, a primetno je da je Majin stomak totalno ravan.

Šminka je propratila celokupan stajling, tako da ona na očima ima tirkiznozelenu senku identične nijanse kao što je deo kombinezona. Frizura joj je futuristička i skroz skupljena, a od obuće ima providne cipele visokih potpetica koje su ponovo u drečavo zelenoj boji. Ambijent u kome se fotografisala je takođe dočarao neka misteriozna područja, pa tako iza nje vidimo stene, a u pozadini nešto nalik polarnoj svetlosti.

Ona je u opisu navela samo:

- O, ćao Žan Pol Gotje - čime je stavila do znanja i ko je kreator unikatne odevne kombinacije, a objava je za nepun dan dobila 14.000 sviđanja, dok su se komentari samo ređali. 

Kako je kasnije otkriveno, najverovatnije je reč o kreaciji koja košta nekoliko stotina evra, zapravo nešto malo manje od 700. 

Pojedini fanovi nisu odmah shvatili pevačicino izdanje, pa su se tako mogle videti sledeće reakcije.

- Izvini, nisam te pratila...ne znam da li sam dobro shvatila, ti si ovde Žan Polova sirena? - na šta je Berovićeva potvrdno odgovorila. 

Zatim su usledile i salve pohvala.

- Ta mama lomi! -

- Jedva čekam pesmu ima da se trese sve -

- Brutalna kao i uvek, a pesma i spot garant još brutalniji! -

- Mama Berović se konačno vratila -

- Savršena -

- Prava bomba -

- Stajling izgoreo! - ređale su se reakcije

Maja je, podsetimo, napravila kraću pauzu u karijeri iz krajnje opravdanih razloga. Ona je krajem februara na svet donela sina Lava, a ponosni otac je njen suprug Alen Dragosav.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)