Roditeljstvo KAKO DA SE PONAŠATE KAD TUĐE DETE UDARI VAŠE: Ovo je jedina ispravna reakcija roditelja! 11:50
Dete NEMA "SAMO ĆU DA SKOKNEM DO ĆOŠKA": Ovoliko minuta je dovoljno da dete ostavljeno u autu doživi toplotni udar! 09:40
Roditeljstvo OVA NAVIKA BEBA I MALE DECE MOŽE BITI OPASNA POSLE TREĆE GODINE: Stomatolozi otkrivaju kad je vreme da se ostavi cucla! 10:20
Vesti TAKSISTA JE UVELIKO VOZIO KADA JE USLEDIO ZAPANJUJUĆI POZIV: Uznemirena žena se setila da je NEKOG zaboravila, a kada se vozač okrenuo, prebledeo je od šoka! (VIDEO) 10:30
Vesti PREKINULA SAM SVAKI KONTAKT SA BRATOM ZBOG IMENA KOJE JE DAO ĆERKI: Jecala sam noćima, kao da mi je zario nož u srce! 20:55
Ispovesti ISPOVEST MILENE IZ ZAJEČARA SVE ZAPREPASTILA: Varam muža i nadam se da ću zatrudneti! 21:05
Dete MOJ SIN LUKA JE UMIRAO PORED MENE DOK SAM SPAVALA: A onda je na krevet skočio naš pas i nastala je neopisiva drama! 19:45
Psihologija 4 ZNAKA OTKRIVAJU DA JE OSOBA BILA ZAPOSTAVLJANA KAO DETE: Takvi ne mogu da razviju emocije u pravoj meri, a evo kako reaguju! 06:50
Zanimljivosti ĆERKA DONALDA TRAMPA SINU JE DALA PRAVOSLAVNO IME KOJE IMA MOĆNO ZNAČENJE: Kažu da je crna ovca u porodici, a u Beograd je došla da traži zdravstvenu pomoć 10:40
Roditeljstvo OSTAVILA JE SINA KOD SVEKRVE TOKOM VIKENDA: Kada ga je vratila kući posle nekoliko sati je shvatila ŠTA JE BABA URADILA detetu, kukala je na sav glas! 18:55
Roditeljstvo SONJA (57) IZ PODGORICE JE 22 PUTA POKUŠALA DA OSTANE TRUDNA: Posle 8 spontanih pobačaja suprug Marko joj je doneo vesti zbog kojih je lila suze, a sada je BEBA KOD KUĆE! (FOTO) 12:45
Zanimljivosti EMOTIVNA PORUKA ANE IVANOVIĆ KIDA DUŠU: Objavila je fotografiju na koju niko ne može da ostane imun, a tek na reči... kome su upućene? 09:42