Roditeljstvo MARIJA ŠERIFOVIĆ NA MUKAMA ZBOG SINA! Podelila sliku sa jakom porukom, evo sa čime se novopečena mama suočava (FOTO) 18:50
Ispovesti KADA SAM REKLA DEČKU DA ŽELIM BEBU, TOKOM ODNOSA JE POČEO DA RADI OVO! Negira problem, a sada čak... 18:25
Zanimljivosti KEJT MIDLTON JE ZBOG VILIJAMA MORALA DA ODUSTANE OD ČETVRTE TRUDNOĆE: Kada je otkrila razlog javnost se zgrozila! 13:31
Zanimljivosti NATAŠA IZ POŽAREVCA OSTAVILA NAJBOGATIJEG SPORTISTU INDIJE: Nakon 10 godina spakovala kofere i vratila se u Srbiju 14:25
Lice ONA JE SIGURNO IZAŠLA IZ KUTIJE: Svi su mislili da je u pitanju lutka, a onda je uradila OVO! (VIDEO) 16:29
Dete STIGLI SMO NA PLAŽU, ČULA SAM DETE DA VRIŠTI: Odmah je shvatila šta joj se desilo, početak horora (FOTO) 08:11
VIP saveti MANEKENKA NA LETOVANJU DOJI ĆERKICU U JAVNOSTI: Fotografija raznežila sve, ali i dalje ima onih kojima to "bode oči" 16:15
Roditeljstvo OSTAVIO GA ZAPETLJANOG U TRACI DA SE SAM IZVUČE: Otac naučio sina najvažnijoj lekciji - da ne oslanja na nikoga! 14:56
Zanimljivosti NAJSKUPLJI FUDBALER SRBIJE LJUBI DOKTORKU: Da je najlepša žena ovog sportiste potvrdili su i britanski mediji 17:10
Vesti KADA SE PORODILA POZVALA JE OČUHA: Saopštila mu tajnu koju je dugo čuvala, "pao" od šoka i plakao (VIDEO) 17:00
Dete MISLILA SAM DA MOJA ĆERKICA IMA GUSTE OBRVE NA SVOG TATU: Ispostavilo se da je to prvi znak retke bolesti! (VIDEO) 16:45
Dete OTIŠLA NA RUTINSKU OPERACIJU KRAJNIKA: Devojčica (8) dobila sepsu, jedva preživela, a to je bio tek početak agonije! 18:21