Psihologija 4 ZNAKA OTKRIVAJU DA JE OSOBA BILA ZAPOSTAVLJANA KAO DETE: Takvi ne mogu da razviju emocije u pravoj meri, a evo kako reaguju! 06:50
Zanimljivosti ĆERKA DONALDA TRAMPA SINU JE DALA PRAVOSLAVNO IME KOJE IMA MOĆNO ZNAČENJE: Kažu da je crna ovca u porodici, a u Beograd je došla da traži zdravstvenu pomoć 10:40
Roditeljstvo OSTAVILA JE SINA KOD SVEKRVE TOKOM VIKENDA: Kada ga je vratila kući posle nekoliko sati je shvatila ŠTA JE BABA URADILA detetu, kukala je na sav glas! 18:55
Roditeljstvo SONJA (57) IZ PODGORICE JE 22 PUTA POKUŠALA DA OSTANE TRUDNA: Posle 8 spontanih pobačaja suprug Marko joj je doneo vesti zbog kojih je lila suze, a sada je BEBA KOD KUĆE! (FOTO) 12:45
Zanimljivosti EMOTIVNA PORUKA ANE IVANOVIĆ KIDA DUŠU: Objavila je fotografiju na koju niko ne može da ostane imun, a tek na reči... kome su upućene? 09:42
Odrasli PROF. DR TRNINIĆ PJEVIĆ UPOZORAVA: EVO ŠTA NAM RADE PLASTIČNE ČINIJE I FLAŠE: Zastrašujuće je šta je nađeno u plodovoj vodi i spermi - otud sterlitet! (VIDEO) 18:45
Roditeljstvo IMAM ČETVOROGODIŠNJE DETE I NE ŽELIM DA MU KAŽEM DA LI JE DEČAK ILI DEVOJČICA: Prijatelji mi govore da moram da znam kog je pola, tvrdim da ne moram - sve do ovog trenutka 16:10
Roditeljstvo LOKOMOTIVA JE JURILA 110 KILOMETARA NA SAT, A ONDA JE MAŠINOVOĐA UGLEDAO SENKU NA ŠINAMA: Zakočio je i mislio da je KRAJ, ali kada je prišao detetu tek tad je jauknuo od PRIZORA! (VIDEO) 20:01
Brak i veze BILA SAM TRUDNA KAD SAM UHVATILA DEČKA U PREVARI, OPROSTILA SAM MU! Posle novog neverstva se suočila s njim, nakon OVIH njegovih reči sve je bilo jasno! 20:30
Ispovesti RAĐAM DECU PO NARUDŽBINI, TRUDNOĆA KOŠTA 15.000 EVRA: Kupila je kuću i dva stana - a evo koliko puta se porodila 16:12
Dete RODITELJI SU PRIMETILI DA NEŠTO NIJE U REDU S NJIHOVOM BEBOM - šepala je kad je prohodala! Dijagnoza im je došla kao šamar, ta bolest pogađa PENZIONERE, a onda su usledili ostali znaci! 14:05
Dete AKO DECI OVO RADITE S KORICOM HLEBA, JEDNO MORATE DA ZNATE: Dr Ranko Rajović upozorava na OGROMNU GREŠKU roditelja koja utiče na razvoj deteta 07:20