Roditeljstvo OSTAVIO GA ZAPETLJANOG U TRACI DA SE SAM IZVUČE: Otac naučio sina najvažnijoj lekciji - da ne oslanja na nikoga! 14:56
Zanimljivosti NAJSKUPLJI FUDBALER SRBIJE LJUBI DOKTORKU: Da je najlepša žena ovog sportiste potvrdili su i britanski mediji 17:10
Vesti KADA SE PORODILA POZVALA JE OČUHA: Saopštila mu tajnu koju je dugo čuvala, "pao" od šoka i plakao (VIDEO) 17:00
Dete MISLILA SAM DA MOJA ĆERKICA IMA GUSTE OBRVE NA SVOG TATU: Ispostavilo se da je to prvi znak retke bolesti! (VIDEO) 16:45
Dete OTIŠLA NA RUTINSKU OPERACIJU KRAJNIKA: Devojčica (8) dobila sepsu, jedva preživela, a to je bio tek početak agonije! 18:21
Roditeljstvo JOŠ NOSI PELENE, A TATA GA JE ISTETOVIRAO OD GLAVE DO PETE: Pravda se da je samo želeo da vidi ženinu reakciju! (VIDEO) 07:40
Dete VAŠE DETE JE IZNENADA PROMENILO PONAŠANJE? Možda ste mu rekli neku od ovih 10 stvari koje nikako niste smeli! 11:44
Ispovesti IMALA SAM AFERU SA ČOVEKOM ZA KOGA NISAM ZNALA DA JE OŽENJEN: 6 godina kasnije, razmišljam da kažem njegovoj ženi 20:00
Ispovesti ODRASLA SAM U HRANITELJSKOJ PORODICI: Posle 20 godina im je poslala pismo i otkrila bolne emocije i rane na duši 08:20
Dete OVE OSOBINE DECA NASLEĐUJU OD MAJKE: Neke mogu znatno da otežaju život, ali jedno je važno znati 10:29
Roditeljstvo DOSTAVLJAČ KOME JE SIN PREMINUO DOŽIVEO JE SRCEPARAJUĆE ISKUSTVO: Posle reakcije ovog mališana seo je na stepenik i zajecao! (VIDEO) 10:21
Roditeljstvo "PUTUJEM BEZ MUŽA I DETETA, I NE OSEĆAM SE KRIVOM ŠTO UŽIVAM": Zaposlena mama dala važnu lekciju koju svaka Srpkinja treba da čuje! 18:02