Zanimljivosti

SREĆAN TI ROĐENDAN LJUBAVI, DA OSTARIMO ZAJEDNO: Nina Badrić napokon pokazala kojeg muškarca voli!(FOTO)

Nina je objavila fotografiju gde je sva u belom dok je tajanstveni muškarac romantično ljubi u obraz.

17.12.2022 10:08

SREĆAN TI ROĐENDAN LJUBAVI, DA OSTARIMO ZAJEDNO: Nina Badrić napokon pokazala kojeg muškarca voli!(FOTO)
Instagram/Nina Badric

Pevačica Nina Badrić važi za jednu od dama koje imaju najbolji glas na Balkanu. Nina je bila udata za Bernarda Krasnića, ali ovaj brak nije uspeo. Njih dvoje su bili u vezi 12 godina, a 2003. su se verili u Dubrovniku, pa stupili u brak. Bajkovito venčanje održano je pred 180 zvanica, a Nina je blistala u venčanici skupocenog brenda. Ona tada nije ni slutila da će nakon samo tri godine idiličnog braka doći kraj.

Od tada se malo toga zna o njenom emotivnom životu. Međutim, prvi put objavila fotografiju na kojoj je ljubi nepoznati muškarac. Ona je blistala u belom, i na prvi pogled svi su pomislili da je u pitanju njen emotivni partner koga je vešto uspevala da skrije sve ove godine.

- Ne postoji važan trenutak u mom privatnom i profesionalnom životu, a da on nije bio uz mene i da me nije ulepšao svojom čarobnom rukom. Već 20 godina stojimo jedno uz drugo. Saša je moja porodica. Prijatelj kakav se retko sreće, duša, oslonac, smeh, a i rame za plakanje. A što se šminke tiče, da se ne lažem, još uvek je najbolji na svetu! Srećan ti rođendan ljubavi i da ostarimo zajedno - napisala je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Jasno je da je ipak u pitanju njen šminker, Saša Joković, sa kojom već 20 godina deli i dobro i zlo. Na fotografiji on je ljubi u obraz dok ona pozira. Saša je u beloj košulji i crnim pantalonama, a Nina blista u beloj uskoj mini haljini i belom damskom šeširu koji je za tu priliku skinula sa glave.

Fanovi su je obasuli komplimentima i podržali svojevrsnu ljubav koja traje dve decenije.

- Hvala ljubavi - odgovorio joj je slavljenik Saša, dok mu je Nina na to ponovo odgovorila: "Volim te!".

-"Ovo je toliko divno! Bravo za vas dvoje"

"Malo je takvih osoba, Nina, čuvaj ga!"

" Blistate oboje!", komentarisali su pevačicini fanovi ispod objavljene fotografije.

Pored baršunastog glasa, pevačica pažnju privlači i besprekornim stilom, uvek jednostavnim i ženstvenim, a godinama je zaslužila i titulu jedne od najbolje obučenih dama na sceni. Kao što iza svake poznate ličnosti uvek stoji tim ljudi koji vredno rade i sa kojima, zbog obimnih putovanja, koncerata i turneja često provode više vremena nego sa porodicom, tako vremenom postaju upravo to, porodica, što je slučaj sa njom i Sašom.

Nina je veliku pažnju javnosti privukla i letos kada je drastično smršala i dovela telo u svaršenu formu. Ona je priznala da je bila na specijalno režimu ishrane iz koga je totalno izbačeno meso, a u njenom slučaju rezultati nisu izostali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)