Zanimljivosti

MARINA VISKOVIĆ UPUCANA LEŽI NA PODU BEZ SVESTI: Fanovi u šoku zbog objavljenih fotografija! (FOTO)

Pevačica je za potrebe snimanja spota objavila eksplicitnu fotografiju na kojoj leži "mrtva", a koja je izazvala pravu debatu na društvenim mrežama.

11.12.2022 13:01

MARINA VISKOVIĆ UPUCANA LEŽI NA PODU BEZ SVESTI: Fanovi u šoku zbog objavljenih fotografija! (FOTO)
instagram-marina_viskovic_official

Pevačica Marina Visković (34) može s pravom da kaže da je prethodna godina bila njena, a obeležili su je brojni nastupi kao i novi hitovi. Ona je po svemu sudeći fanovima pripremila nešto sasvim novo za svoje fanove. Sve pratioce veoma je iznenadila fotografija na kojoj je ona ni manje, ni više već "upucana" i leži  na podu i to sve zbog očigledne potrebe snimanja spota.

Ona je u pidžami bebi-roze boje koja se sastoji iz donjeg dela u vidu pantalona, topa koji otkriva njen stomak  i ogrtača koji ide preko svega. Marina je delimično vezala dugu bujnu kosu i ima tek malo šminke da istakne njenu raskošnu lepotu. Prisutan je tek ten i roze karmin. Fanovi su bili oduševljeni njenim glumačkim umećem, ali i zabrinuti ovakvim vidom fotografija, koja je za pola dana dobila više hiljada lajkova, a komentari su se ređali.

- I život i smrt za nas pogrešan su raj - kratko je napisala Marina u opisu.

 

 

"Da li želis i glumačku karijeru da pokreneš? "

" Da nije šlog?"

"Draga Marina nije tebe lepo videti takvu ni u šali, ni na filmu. Ako čovek treba da sahrani samog sebe da bi video koliko nekome znači, to nije pravi izbor"

"Gde li si ti to grešila?"

"Imam i ja par ideja za film uskoro, zovi me!"

"Fantastična lepotica"

" Planira film uskoro, garant! "

" Obožavamo te!! ", poručivali su joj fanovi u komentarima ispod objave.

Marina je fanove dan ranije obradovala i prazničnom haljinom u kraljevskoplavoj boji. Kreacija je istakla sve atribute zgodne Viskovićeve, a komplimenti su po društvenim mrežama samo pljuštali. Kreacija ima raskošan deklote, deluje kao da se vezuje u predelu grudi, ide tik uz telo i pomalo je flamenko kroja, tako da otrkiva zgodne Marinine noge.

Haljina je takva da malo šta prepušta mašti na volju, budući da je dekolte taj koji privlači najviše pažnje, kao i Marinino zgodno telo. Retko koja dama bi haljinu koja je potpuno pripijena  iznela na ovakav način i sa ovom količinom samopouzdanja, a usledila je salva pohvala za Marinin izgled. 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)