Zanimljivosti

ŠTA SE DOGODILO ANI IVANOVIĆ? Fotografija koja je zbunila i najveće fanove, teško da bi je iko prepoznao (FOTO)

Nekadašnja srpska teniserka ponela je specifičan stajling, koji je upotpunila šeširom, a pojedinci joj poručili da hoće "staru" Ivanovićevu.

05.12.2022 17:01

ŠTA SE DOGODILO ANI IVANOVIĆ? Fotografija koja je zbunila i najveće fanove, teško da bi je iko prepoznao (FOTO)
Tanjug/AP

Bivša tenniserka Ana Ivanović napustila je tenis i rešila da se posveti negovanju sinova Luke (4) i Leona (3) koje je dobila u braku sa nekadašnjim fudbalskim reprezentativcem Nemačke, Bastijanom Švajnštajgerom. Ona uživa u ljubavi sa slavnim Nemcem, kao i u porodičnom životu posvećenom odgajanu dece, a uz to je prilično aktivna i na društvenim mrežama. Tako se često može videti u zagrljaju svoga supruga, tako da neretko porodičnu intimu deli na mrežama. 

Mnogi pamte Ivanovićevu kao jednu od najlepših teniserki ikada. Njeno telo je sada gotovo neprepoznatljivo, budući da pojedinci smatraju da je premršava. Takođe, juče je objavila fotografiju koja je izazvala podeljena mišljenja. Ana se tako uslikala u sivim farmerkama, crnom ravnom džemperu, sivom kaputu, a akcenat je bio na crnom šeširu koji je ponela. Kosu je skupila u neobaveznu nisku punđu.

- Jesenje slojevito - kratko je napisala Ana kojoj su mnogi pratioci priznali da bi je teško u takvom izdanju prepoznali da su je sreli na ulici. 

- Volimo te, Ana -

- Ti si lepa šta god da obučeš -

- Divna dama -

- Veoma elegantno izdanje -

- Prelepa kao i uvek - pisali su joj komentare podrške najverniji fanovi

Ipak, našla se i nekolicina komentara pojedinaca koji su smatrali da je Ivanovićeva ranije bolje izgledala, a pogotovo dok se bavila tenisom.

- Ana, bolje izgledaš u uskim helankama nego ovde sa šeširom -

- Lepa si, ali premršava -

- U periodu treniranja izgledala si top - naglasili su oni. 

Ana je veliku pažnju privukla i letos kada se nije libila da pokaže telo u minijaturnom bikiniju. Međutim, ono sada ne liči na telo žene koja je nekada razmišljala da ceo život posveti teškim treninzima. Čak bi se mnogi, da ne znaju ko je u pitanju, zapitali da li se ona ikada bavila sportom, budući da čak više nema ni onako izvajane mišiće kao nekada. Ipak, ona je i dalje izuzetno atraktivne građe i izgleda mladoliko, a posebnu pažnju njenih fanova privukao je i dalje zategnut, ravan stomak.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)