Zanimljivosti

MANEKENKA SE ZANELA PRILIKOM FOTOGRAFISANJA U TOALETU: Sve izletelo pred tuširanje, snimak obišao svet! (FOTO)

Hajdi Klum slučajno ili namerno neprestano intrigira javnost, što redovno odušvljava njene fanove.

20.11.2022 20:01

MANEKENKA SE ZANELA PRILIKOM FOTOGRAFISANJA U TOALETU: Sve izletelo pred tuširanje, snimak obišao svet! (FOTO)
Tanjug/AP

Čuvena manekenka Hajdi Klum (49) više ne iznenađuje javnost šta god da uradi, ali je ovog puta ipak uspela još jednom da iznenadi. Naime, ta zgodna mama četvoro dece je oduševila fanove, kojih na Instagramu ima oko 10 miliona i 200.000, objavivši fotografiju pre tuširanja iz svog kupatila. 

Hajdi je tako napravila selfi gde je bila u belom sportskom bodiju, a slučajno, ili možda namerno, omaklo joj je pa joj jedna dojka, tačnije bradavica, ugledala svetlost dana. Međutim, atraktivnu plavušu to nije sprečilo da provokativnu forotografiju objavi na mrežama, ali je iz mera predostrožnosti isključila mogućnost komentarisanja na taj post kako se ne bi zaređali oni neumesni i vulgarni.

Interesantno je, međutim, da je Hajdi šetala pistama kao jedna od Viktorijinih anđela, pa su ljudi širom sveta imali priliku da vide i mnogo više detalja koji "isplivavaju" na modnim revijama, međutim, ipak golotinja iz neke intimne atmosfere poznatih i dalje privlači mnogo više pažnje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Klumova, inače, trenutno uživa u društvu takođe zanosne Sofije Vergare kao članica žirija šou-programa “Amerika ima talenat”. Tako je pre nekoliko dana na snimanju jedne od epizoda tog šoa uslikana u odevnoj kombinaciji koja joj se, kako se čini, veoma svidela, budući da je objavila serijal od 4 fotografije tog stajlinga.

U pitanju je teksas komplet koji potpisuje Žan Pol Gotje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Podsetimo, Hajdi je sa svojim stilistom Rikom Pipinom bila u braku od `97. do 2002, sa pevačem Silom od 2005. do 2014. godine, dok je od 2019. u skladnoj vezi s muzičarem Tomom Kaulicom koji je blizu 2 decenije mlađi od nje. Mnogi su odavno prognozirali krah te ljubavi, ali uprkos zluradim jezicima, sve je i dalje u najboljem redu.

Ona se u međuvremenu zaklela Tomu i na večnu ljubav. Upravo on je na poslednjoj Noći veštica bio maskiran u pecaroša koji je upecao najvećeg mogućeg crva - svoju suprugu Hajdi.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)