Zanimljivosti

HAJDI KLUM KAO OD MAJKE ROĐENA: Evo kako izgleda mama četvoro dece na pragu šeste decenije, aduti u prvom planu (FOTO)

Poznata manekenka u jeku priprema za predstojeću Noć veštica pokazala više nego inače, što je dočekano s velikim iznenađenjem.

31.10.2022 19:01

HAJDI KLUM KAO OD MAJKE ROĐENA: Evo kako izgleda mama četvoro dece na pragu šeste decenije, aduti u prvom planu (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Čuvena manekneka Hajdi Klum skinula se gola u bukvalnom smislu te reči i objavila fotografiju na svom Instagramu. Mnoge dame su odavno prokomentarisale da bi i one uvek išle obnažene da imaju telo poput svetski poznatog top modela, međutim, njen potez je ipak izazvao salve reakcija čuđenja. 

Hajdi ima punih 49 godina i uveliko gazi 50. godinu, a uz to ima i četvoro dece. Zato ne čude komentari da bi se retko koja mama koja je na pragu 6. decenije mogla pohvaliti takvim telom.

Hajdi je uoči popularne Noći veštica, koja se obeležava večeras, objavila priču na Instagramu, a potom i fotografiju na kojoj se vidi razlika u boji koju je dobila potamnjivanjem specijalnim sprejem. Ona se uslikala u ogledalu gola, s tim što na sebi jedino ima minijaturne tange, ili ono što bi one trebalo da budu. "Gaće" su spuštene s kukova, a Klumova ih je dodatno rukom povukla nadole i jedva prekrila ono što treba.Grudi su joj, takođe, u prvom planu.

Razumljivo je da je manekenka onemogućila komentarisanje te fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Samo neke od kostima u kojima se lepa manekenka pojavila prethodnih godina povodom Noći veštica jesu Džesika Rebit, devojka Zeke Rodžera iz istoimenog crtanog filma, čovek bez kože, vukodlak, žena-leptir, starica, žena-Frankeštajn, zombi i mnogi drugi. Sada su očigledno u jeku pripreme nakon kojih će Hajdi, kako se očekuje, zablistati pod nesvakidašnjom maskom. Primetno je da su joj stvorenja iz horor-filmova omiljena, ali budući da je poradila na tenu, mnogi se nadaju da će ovog puta ipak biti neka atraktivna lepotica iz prošlosti, poput Kleopatre.

Fanovi su istakli da je Hajdi uvek pobednica Noći veštica.

- Da imam para koliko i ona i ja bih blistala na svakoj Noći veštica -

- Svake godine prevaziđe samu sebe -

- Priznanje se mora odati i njenom timu stilista i šminkera -

- Koliko li je miliona dolara protraćeno na ove kostime i koliko dugo je trajala priprema -

- Najlepša je realno gola - ređali su se komentari ispod njene krajnje nesvakidašnje objave. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prime Video (@primevideo)

Inače, Klumova obara sve rekorde po pitanju pratilaca na Instagramu, gde ih ima čak 10 miliona. Smatra se pravim fenomenom, a mnogi se kunu da nije ostarila ni dan poslednjih decenija. Budući da nije primetno da je radila drastične operacije kojima bi omogućila mladalački izgled, moglo bi se pretpostaviti da je ljubav ta koja je inspiriše da održava besprekornu liniju, a pogotovo brak sa 17 godina mlađim suprugom.

Hajdi je sa svojim stilistom Rikom Pipinom bila u braku od `97. do 2002., sa pevačem Silom od 2005. do 2014. godine, dok je od 2019. u skladnoj vezi s muzičarem Tomom Kaulicom koji je blizu 2 decenije mlađi nje. I njemu se zaklela na večnu ljubav. Mnogi su, inače, odavno prognozirali krah te ljubavi, ali uprkos zluradim jezicima, sve je i dalje u najboljem redu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)