Zanimljivosti

JELENA TOMAŠEVIĆ KAKVU DOSAD NISMO VIDELI: Pozirala u totalno providnoj košulji i najaktuelnijim dugim čizmama! (FOTO)

Pevačica ponela upečatljiv stajling u kome je ne viđamo često, mreže izgorele!

30.10.2022 17:01

JELENA TOMAŠEVIĆ KAKVU DOSAD NISMO VIDELI: Pozirala u totalno providnoj košulji i najaktuelnijim dugim čizmama! (FOTO)
Tanjug/AP

Pevačica anđeoskog glasa, Jelena Tomašević, dama je prepoznatljivog stilao koji nikada nije bio "preteran", niti vulgaran. Međutim, najnovijom objavom ona je malo odstupila od uobičajenog, za šta je opet dobila salve pohvala, budući da ni ovog puta nije bila neumerena. Naime, Tomaševića je poznata po tome što nikada nije poklekla pred trendom obnaživanja koje je primetno kod većine pevačica s naših prostora. 

Damski stil koji supruga poznatog glumca, Ivana Bosiljčića, neguje od početka karijere pokazao se kao dobitna kombinacija, pogotovo ukoliko se uzmu u obzir Jelenine glasovne mogućnosti, kao i divne pesme.

Jelena je juče gostovala kod Sanje Marinković u emisiji Magazin in i tim povodom se opredelila za malo smeliji stajling. Bila je zakopčana do grla, ali je materijal same košulje koju je ponela otkrivao više nego inače. Košulja je bila u braon boji, imala je crnu kragnu i revere, a bila je od tila tako da se lepoj voditeljki ispod nje video brushalter. Pevačica je košilju uparila uz kožnu, crnju suknju visokog struka "A" kroja i doseže do ispod kolena.

Ipak, detalj koji je svima privukao pažnju nije Jelenin dekolte, budući da sve na njoj odiše stilom i umerenošću, već su to fantastične braon čizme visokih potpetica koje su svetski trend, a dosežu do iznad kolena. Jelena je po mišljenju mnogih izgledala kao prava zvezda, a kosu je podugla u opuštenu punđu, dok joj osmeh nije silazio sa lica.

Njene najnovije fotografije su za svega jedan dan dobile skoro 9.000 sviđanja, a komentari su se ređali.

- Božanstvena, lepa Jela žena od stila i digniteta, a tako govore i ove slike. Svi znamo da su vokal i interpretacija iznad svega što ova divna žena poseduje -

- Bravo za stajling, Vi ste prava dama i moj ste uzor -

- Dama velikog slova D! -

- Ova žena je jedinstvena pojava -

- Prelepa, a stajling 10+ -

- Naša Dženifer Lopez -

Tomaševićeva je dokazala da je zagarantovan ulazak naše zemlje u finale ukoliko se ona pojavi u vidu predstavnika za pesmu Evrovizije. Željko Joksimović i ona su bili i naši najbolje plasirani izvođači na tom prestižnom takmičenju, dok je Marija Šerifović odnela i pobedu. 

Jelena je takođe od strane svetski poznatog tenora Andrea Bočelija bila izabrana jula ove godine za gosta tokom koncerta u našoj zemlji, tako da je u Beogradu stala rame uz rame sa tim velikanom. 

Tomaševićeva i Ivan Bosiljčić važe za jedan or retko skladnih parova, a suprug ne krije koliko je ponosan na Jelenina postignuća.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)