Zanimljivosti

NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ IZNENADILI BEOGRAĐANE: Pojavili se na sajmu knjiga, a svi su gledali samo u jedan detalj! (FOTO)

Đokovići strpljivo pozirali fotoreporterima i brojnim fanovima, a najveću pažnju izazvala jedna stvar.

26.10.2022 19:30

NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ IZNENADILI BEOGRAĐANE: Pojavili se na sajmu knjiga, a svi su gledali samo u jedan detalj! (FOTO)
FOTO: Profimedia

Jedan od najboljih tenisera i sportista na svetu, Novak Đoković, iskoristio je dolazak u Srbiju da sa suprugom Jelenom poseti Beogradski sajam knjiga. On ne krije koliko uživa tokom svakog boravka u rodnoj zemlji, a ovog puta je poznati dvojac prošetao među štandovima knjiga. Novak i Jelena su i pored planetarne slave ostali prizemni, tako da su rado pozirali svima onima koji su želeli da ih fotografišu.

Jelena se tom prilikom opredila za usku poslovnu suknju, koja je srednje dužine i ravno pada preko kolena. Po suknji su dekorativno dodati zlatni dugmići, a uz nju je uparila i kežual košulju koja je u neboplavoj boji. Detalj kojim je Jelena zaokružila stajling bila je Dior velika torba, takođe u sive nijanse, kao i krem salonke. Nije tajna da se ona opredeljuje za poslovni stil kada su pojavljivanja u javnosti.

Kosu je skupila u nisku punđu, a ovo njeno modno izdanje naišlo je salve pohvala. 

Novak je, s druge strane, svoju lepšu polovinu "ispratio" kada je reč o odabiru garderobe, tako da je i on poneo košulju u istoj boji kao i Jelena, a mnogi su se u komentarima zapitali da li je to bila slučajnost ili namerna usklađenost. Zato i ne čudi što su mnogi njihovi pratioci na Instagramu upravo to i komentarisali.  

Inače, Šokovići su Sajam knjiga posetili i zbog posla.  

- Naša fondacija je danas imala priliku da prezentuje svoj rad, izloži edukativni materijal i održi radionice za decu i roditelje u okviru štanda @mpntr.rs, na Sajmu obrazovanja. Naši osnivači @djokernole i @jelenadjokovicndf i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja @branko.ruzic obišli su štand Ministarstva i tom prilikom istakli da će nastaviti dosadašnju uspešnu saradnju, kako bi obezbedili što kvalitetnije uslove u predškolskim ustanovama širom Srbije. 


U okviru projekta "Inkluzivno predškolsko vaspitanje i obrazovanje" koji se realizuje u saradnji sa Ministarstvom, a finansira iz zajma @worldbank, do sada je otvorena 131 radna soba u 30 opština, odnosno 3.136 mesta u vrtićima. @smiljana.grujic, psiholog, psihoterapeut i programski menadžer održala je radionicu za decu pod nazivom "Emocionalni svet dece" i radionicu za roditelje na istu temu "Načini podsticanja emocionalne pismenosti kod dece"
- glasilo je saopštenje za javnost na Instagram profilu fondacije Novaka Đokovića.

Jelena i Novak su strpljivo pozirali fotoreporterima i međusobno se sve vreme gledali i to zaljubljeno. Fanovi su prokomentarisali koliko ih oboje vole i koliko je naša zemlja ponosna što ih ima. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Nele

27.10.2022 10:55

Svaka cast bas ste primer, pravih srecnih supruznika ziveli i sve najbolje u buducnosti ...