Astrologija SPREMITE SE ZA 25. NOVEMBAR, STIŽE NOVI RETROGRADNI MERKUR: Ova 3 znaka udariće nikad snažnije, zaljubiće se, a EVO U KOGA! 09:01
Strast REKLA JE DA JE SPAVALA SA 6 MUŠKARACA, PA JE PRIZNALA KOJI JE PRAVI BROJ, I JA SAM UVENUO: Ne mogu da se oporavim od šoka 22:01
Brak i veze POČELA SAM DA DOBIJAM BIZARNE PORUKE OD DEČKA, a onda sam otkrila nešto jezivo! ŠOK posle 2 godine veze! 20:15
Zanimljivosti UHVAĆEN OMILJENI HOLIVUDSKI PAR I OVOM PRIZORU ZAVIDE MNOGI: Klunijevi pobegli u Italiju, uživaju i ne možete im ništa! 09:37
Zanimljivosti ANĐELINA GA ISCEDILA KAO KRPU, A INES GA VRATILA U ŽIVOT: Bred je očaran njome, ima nestašan osmeh svaki put pored nje! 05:02
Ispovesti SMISLILA JE PAKLENU OSVETU BIVŠEM: Platila sam glumca i lažno venčanje, ali je sudbina imala drugi plan za mene! (VIDEO) 19:01
Roditeljstvo MAMA JE UPITALA SINA ZAŠTO NIJE POJEO UŽINU: Usledio je odgovor kojem se nije nadala od malenog dečaka! (VIDEO) 11:45
Brak i veze "BILA SAM NEVINA DOK NISAM IMALA ODNOSE SA OCEM SVOJE DRUGARICE": Sada hoće da je se reši, ali ona ne vidi problem u njihovoj vezi (FOTO) 21:00
Ispovesti IMA TEK 18 GODINA, A ZALJUBIO SE U ŽENU STARIJU 12 GODINA: "Prijatelji mi kažu da me ona samo koristi, ali ja joj verujem!" 20:50
Strast UPOZNALA JE 18 GODINA STARIJEG MUŠKARCA I ODMAH SE ZALJUBILA: Otrežnjenje je usledio kad joj je saopštio istinu o svom braku! (FOTO) 21:00
Brak i veze UDALA SE POSLE 13 DANA VEZE: Devojka je ispričala šta se desilo nakon ove šokantne odluke (VIDEO) 18:00
Ispovesti PREVARILA JE MUŽA SA KOLEGOM, A ONDA SE U SVE UMEŠALA I NJEGOVA ŽENA: Posle dve godine usledila je drama kakvu nije ni naslutila (FOTO) 20:01