Zanimljivosti

VEŠTICE, GOLOTINJA I FRIKOVI: Ovako su svetske zvezde obeležile vikend uoči Noći veštica, kostim jedne dame posebno privukao pažnju: Šta ti je s pozadinom? (FOTO, VIDEO)

Ovog vikenda briljirale su mnoge poznate ličnosti koje nisu birale način da privuku pažnju svetske javnosti.

bySrećna republika

30.10.2022 21:01

VEŠTICE, GOLOTINJA I FRIKOVI: Ovako su svetske zvezde obeležile vikend uoči Noći veštica, kostim jedne dame posebno privukao pažnju: Šta ti je s pozadinom? (FOTO, VIDEO)
printscreen/tiktok/Instagram

Noć veštica (engl. Halloween), poznata i kao Noć svih svetih, proslava je koja se u mnogim zemljama obeležava 31. oktobra, uoči zapadnohrišćanskog praznika Svi sveti. Tada započinje period posvećen sećanju na mrtve, kao što su sveci, mučenici i drugi preminuli, međutim, u realnosti mnogih stanovnika zemalja na Zapadu, taj praznik je, pre svega, obeležen žurkama pod maskama

U to vreme mnogi se trude da imaju što kreativnije kostime kako bi privukli pažnju okruženja, pa na taj trend nisu imune ni mnogobrojne poznate ličnosti, pogotovo one bliske Holivudu i američkoj muzičkoj industriji.

Budući da je ove godine Noć svih svetih pala u ponedeljak, najveće žurke organizovane su tokom ovog vikenda, pa su u skladu sa tim i zvezde iskoristile slobodno vreme da na proslavama kojima su prisustvovale zablistaju u punom sjaju. 

Iako je poenta takvih žurki imati što kreativniji kostim, nije bilo za očekivati da će se dame pojavljivati razgoliće nih oblina. A upravo se za takvu varijantu opredelila jedna od najlepših žena sveta, manekenka Emili Ratajkovski, koja je fanove iznenadila, ni manje ni više, nego golom pozadinom. Čini se da je pokušala da bude duhovita i da na nešto drugačiji način predstavi izgled žena kauboja, ali koliko je u tome uspela, prosudite sami. 

Za sličan autfit opredelila se i jedna od članica čuvene rijaliti porodice Kardašijan, manekenka Kendal Džener. Ona je na svoj Instagram postavila fotografiju na kojoj se vidi kako je u kostimu čuvene Džesi, kaubojke iz crtanog filma priča o igračkama. Jasno je, međutim, da je u pitanju svojevrsna adaptacija Džesinog kostima, budući da ona, podrazumeva se, na pozadini ima celovite farmerke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

S druge strane, Kendalina sestra, Kajli Džener, rešila je da bude malo kreativnija, te se ove godine ozbiljno pozabavila svojim autfitima za Noć veštica. Bila je i mumija, ali i Hulkova mlada u nešto adaptiranoj, mračnoj verziji. 

printscreen/instagram.com

Kajli Džener privlači pažnju svakim svojim postom na Instagramu

Dženerovu je u načinu kostimiranja ispratila i supruga pevača Džastina Bibera, Hejli Biber.

Podrazumeva se, ništa nije moglo da prođe ni bez najpoznatije starlete na svetu, Kim Kardašijan, koja je odlučila da se ove godine pojavi u nimalo jednostavnom izdanju Mistik, čuvene junakinje franšize X-men.

Slično poput Kardašijanove, nezapaženo nije mogla da prođe ni skandal-majstor Madona, koja je, priznajemo, zaista uspela da ima jeziv kostim, to jest šminku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Od ostalih, ove godine su briljirali pevačica Lizo u ulozi Mardž Simpson, Megan Foks i Mašin Gan Keli kao Pamela Anderson i Tomi Li, Keke Palmer kao Zlatokosa, Džanel Mone kao Diva Plavalaguna iz ostvarenja Peti element, Kloe Bejli kao Storm (Oluja) iz X-mena, Paris Hilton kao Čudesna žena i mnogi drugi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BIG BOSS 🔑🔑 (@keke)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chlöe (@chloebailey)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)