Zanimljivosti

KIM, ŠTA SI TO OBUKLA? Kardašijanka papreno platila proslavu svog rođendana, a svi pričaju samo o njenom stajlingu! (FOTO)

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan upriličila je proslavu 42. rođendan spektakularnije nego ikada.

23.10.2022 17:20

KIM, ŠTA SI TO OBUKLA?  Kardašijanka papreno platila proslavu svog rođendana, a svi pričaju samo o njenom stajlingu! (FOTO)
instagram/kimkardashian

Starleta Kim Kardašijan proslavila je 42. rođendan u velikom stilu, kao i obično. Objekat u kome je upriličena svečanost izgledao je kao šator za proslave venčanja, a ništa manje od najpopularnije rijaliti zvezde nismo ni očekivali. Jelovnik je bio posebno izrađen specijalno za taj dan i mogao se naći ispred svake od zvanica. Kim je većinu pojedinosti sa proslave objavila i na društvenim mrežama.

Kako je veče odmicalo,  cveće je pristizalo od mnogih prijatelja i fanova, pa je starleta uoči same proslave imala ceo sto, ili bolje rečeno sobu, u koju su odlagani cvetni buketi. 

Celom prostorijom se prostirao dugačak sto na kojem je bio mnoštvo sveća i propratne dekoracije u beloj boji. Na snimcima koje je Kim objavila vidimo da je počasno mesto za trpezom zauzela njena mama, Kris Džener, koja je po proceni mnogih izgleda besprekorno. Kreacija Kim Kardašijan je bila u vidu crnog retro donjeg veša i brushaltera preko čega je imala dugu top haljinu od bele providne čipke. Primetna je bila i minijaturna srebrna tašnica koju je Kim ponela, a koja je bila toliko sićušna da bi u nju mogli da stanu možda jedino ključevi ili novac. Celokupan aksesoar je upotpunjen belim sandalama. Komentari na račun ovog stajlinga samo su se nizali. Mnogi su komentarisali kako izgleda jeftino, kako je ovakav odabir garderobe izašao iz mode odavno, te da je razočarala ovakvim izdanjem:

" Krenula na rođendan, a zavesa joj se zakačila pa i nju ponela"

" Ovako je izgledam kada idem na plažu"

" Toliko novca ima, a toliko jeftino izgleda"

" Imala je ona i gora izdanja"

" S godinama nestaje i ukus za modu", bili su samo neki od komentara, 

 

 

Rijaliti zvezdu su ispoštovali mnogi iz familije. Mama Kris Džener je blistala uz osmeh od uva do uva u srebrnoj mini haljini od cirkona. Kortni Kardašijan je došla u pratnji supruga Trevisa Bejkera. Ona je ostala verna svom prepoznatljivom stilu i odlučila se za kratku crnu korset haljinu i kožni mantil, dok ju je suprug propratio budući da je bio takođe u crnoj boji.

Veštom oku paparaca nisu prromakle ni Kajli i Kendal Džener. Kendal se tako opredelila za dugu braon haljinu koju je iskombinovala uz lakirane čizme. Kloi Kardašijan je primećena kako dolazi u elegantnoj jorgovan haljini asimetrilnog kroja. 

 

 

 

 

Mama Kris Džener je rešila da celu svečanost začini i govorom posle koga je usledila velika rođenanska torta. Cela rođendanska proslava je u mnogo čemu ličila na svadbenu ceremoniju sa koje je jedino mladoženja izostao, a detalje proslave rođendana je preneo i Dejli mejl.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)