Zanimljivosti

SMELA KOMBINACIJA EVE LONGORIJE KOJA OTKRIVA SVE ADUTE! Fanovi je izrešetali komentarima: Šta si to obukla, ženo?! (FOTO)

Retko koja i mnogo mlađa njena koleginica bi se usudila da obuče ovako nešto.

19.10.2022 13:01

SMELA KOMBINACIJA EVE LONGORIJE KOJA OTKRIVA SVE ADUTE! Fanovi je izrešetali komentarima: Šta si to obukla, ženo?! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Američka glumica latino porekla, Eva Longorija (47), stekla je planetarnu slavu serijom "Očajne domaćice" koju mnogi kanali i danas repriziraju. Većina je navikla da je Eva u top formi, budući da je ona u seriji tumačila lik Gabrijele Solis koja je uvek tip-top skockana. U realnom životu se porodila pre 4 godina, ali svom telu je dala vremena da se povrati u pređašnju formu. Budući da se tek u 42. godini ostvarila u ulozi majke, nigde nije žurila. Ta "očajna domaćica" se ostvarila u ulozi supruge, majke, a stekla je i zavidnu karijeru, pa je pretpostavila da za sve ima veremena.

Eva je svoj put mršavljenja i povratka na devojačku liniju nakon porođaja opisala kao proces u kom sebi nije nabijala stres i tenziju. Glumica je sa treninzima počela 6 meseci nakon rođenja sina, Santjaga. Kombinovala je vežbe snage s jogom, a u poslednje vreme često trenira na manjoj trampolini što telu vraća fleksibilnost.

Glumica je visoka svega 155 cm, ali njena figura zaista izgleda impozantno, što se može videti i na njenim poslednjim objavama na Instagramu. 

Longorijeva je objavila fotografiju na kojoj pozira u biciklističkama i nekoj vrsti sportskog topa otvorenog u predelu leđa. Ima vezan konjski rep i velike naočare za sunce, ali je uz celu kombinaciju obula crne salonke koje su veoma visokih potpetica

Fotografija je za jedan dan dobila oko 83.000 sviđanja, pri čemu je Eva dobila salve pohvala za izgled i zapanjujuću figuru posle porođaja. Međutim, većina se zapitala zašto je ona uz sportsku garderobu uparila elegantne salonke.

- Nije njeno najbolje izdanje -

- Prosečne žene ne bi mogle da iznesu ovu kombinaciju, ali Eva to može -

- Eva, volim te, ali šta si ovo obukla, pobogu? -

- Mislim da ona ovo može da ponese gde god hoće i kako hoće -

- Sportska garderoba za vežbanje i visoke potpetice? Ovo zasita nema nikakve logike -

- Štikle od 20 cm uz opremu za vežbanje, zašto? -

Eva je, inače, jedna od retkih poznatih ličnosti koja nema problem da pokaže kako izgleda i bez trunke šminke. Takođe, glumica ume često da ponese isti odevni komad u kome je ranije viđena, zato su mnogi prokomentarisali da su štikle obuvene planski.

Podsetimo, ona je upornim vežbama dovela liniju do savršenstva, ali uvela je i delimičnu dijetu, tačnije izbacila je iz ishrane testeninu, hlebove i sve ostalo što sadrži ugljene-hidrate. Uz to, onaviše ne konzumira šećer i vino.

Nisam pila vino, nisam konzumirala šećer, a ugljene hidrate nisam okusila - otkrila je jednom prilikom Eva za US Weekly.

Kada je reč o šećeru i ugljenim hidratima, odavno je poznato da te namirnice doprinose gojaznosti. Nutricionistkinja Longorijeve izbacivanje vina iz jelovnika objašnjava time što telo ne sagoreva toksine iz alkohola, već ih pretvara u masnoće.

Glumica je za oko godinu dana smršala više od 20 kilograma, a otad je samo nastavila sa uobičajnim vežbama kojima je još više zategla mišiće i učinila da izgleda bolje nego ikad.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)