Zanimljivosti

ANĐELKA PRPIĆ U STRASTVENOM ZAGRLJAJU! Priznala mu je koliko ga voli, javnost oduševljena, ređaju se komentari! (FOTO/VIDEO)

Glumica zbog koje mnogima ne silazi osmeh sa lica je ponovo u žiži interesovanja javnosti zbog jedne posebne osobe iz njenog života.

09.11.2022 15:01

ANĐELKA PRPIĆ U STRASTVENOM ZAGRLJAJU! Priznala mu je koliko ga voli, javnost oduševljena, ređaju se komentari! (FOTO/VIDEO)
Foto: Tanjug/AP

Glumica Anđelka Prpić mnogo voli jednog svog kolegu glumca i to ne krije. U pitanju je šarmantni Milan Kalinić sa kojim snima emisiju "Zna se ko je prvi". Emisija slične tematike uveliko postoji na stranim kanalima, a uglavnom se zasniva na tome da se više timova nadmeće na raznim destinacijama u realizaciji zacrtanih ciljeva. U Srbiji program sličnog sadržaja startuje vikendom, a u njemu se takmiče timovi Prpićeve protiv onog okupljenog oko Kalenića.

Samo neke od destinacija na kojima su već bili su gradovi poput Kragujevca i Novog Sada. A na snimanju se može videti da su se Anđelka i Milan ludo zabavljali, grlili, ljubili, slikali, a sama glumica je emisiju koja startuje za vikend najavila i na sledeći način:

- Mnogo volim ovu emisiju! Mnogo volim ovog Milana! Mnogo nam je bilo lepo! Što da i vi ne uživate - napisala je uz video snimak omiljena glumica mnogih i pozvala gledaoce da njene i Milanove avanture ubuduće prate vikendom na malim ekranima.

Komentari na emisiju su odmah i usledili.

- I mi te jedva čekamo -

- Biće sjajno -

- I ja mnogo volim i tebe i Milana -

- Vi ste zagarantovani tim -

- Bravooo - ređali su se komentari na Anđelkinu objavu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Glumica je, podsetimo, pre nepunih mesec dana proslavila i 38. rođendan, a tim povodom upriličila je intimno slavlje u jednom beogradskom restoranu. Plavokosa slavljenica blistala je od sreće u društvu najvoljenijih, a sa fanovima je na Instagramu podelila i delić atmosfere sa proslave. Društvo su joj pravili sin Jakša (10) kog ima iz braka sa Dariom Prpićem, kao i još dvojica mališana. Oni su joj pomagali da oduva svećice na torti.

Njeni roditelji koji su doputovali iz Požarevca posebno su je obradovali, pa nije skidala osmeh sa lica. Zato je rešila da sve ovekoveči na fotografijama i postavi ih na Instagram, a posebno se obradovala tati kome je sela u krilo tokom fotografisanja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Podsetimo, glumica se prošle godine razvela. 

Bonus video:

Komentari (0)