Zanimljivosti

POTRESNA FOTOGRAFIJA SVETSKOG SRCELOMCA: Šta mu se dogodilo, Majk Daglas kakvog dosad nismo videli, fanovi zapanjeni?! (FOTO)

Glumica Ketrin Zita Džons objavila je fotografiju iz Pariza na kojoj je suprug ljubi, a mnogi su primetili da je razlika u godinama između njih sada očiglednija nego ikad.

05.11.2022 18:01

POTRESNA FOTOGRAFIJA SVETSKOG SRCELOMCA: Šta mu se dogodilo, Majk Daglas kakvog dosad nismo videli, fanovi zapanjeni?! (FOTO)
Tanjug/AP

Ljubav između glumca Majkla Daglasa i njegove koleginice Ketrin Zite Džons traje već treću deceniju, ali mnogi su se složili da razlika u godinama nikada nije bila uočljivija nego sada. Podsetimo, Daglasa i Ketrin deli čak 25 godina. Ona ima 53 godine i smatra se da se dobro drži za ženu njenih godina, dok se za Majkla (78), koji je na pragu 9. decenije, nažalost, ne može reći isto. 

Ketrin je juče na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju iz Pariza, a mnogi su ostali zatečeni prizorom na kome se vidi na poznatom glumcu očigledno vidi trag godina, ali i činjenica da on posle teške bolesti očigledno nikada nije uspeo da se oporavi.

Fotografija je za svega dan dobila više od 76.000 sviđanja i blizu hiljadu komentara.

- Drago mi je da uživate i dalje u ljubavi i to u magičnom Parizu -

- Između mene i supruga je takođe razlika u godinama 25. Samo što ja trenutno imam 33, a on 58 godina. Nadamo se da ćemo dočekati vaše godine i uživati u istoj ljubavi -

- Tvoj osmeh govori sve, uživajte u ljubavi -

- Toliko sam srećna zbog vas dvoje -

- E, ovo je prava ljubav, kada traje i u ovim godinama - bile su samo neke od reakcija.

Kao i uvek našlo se pregršt komplimenata na račun lepe glumice koju su pojedini fanovi pitali "šta će sa starcem poput Majkla", a bilo je i onih koji su se sa zaprepašćenjem pitali šta se čuvenom holivudskom zavodniku, koji je svojevremeno zaista žario i palio, dogodilo da je baš "toliko propao". Pojedinci su istakli da je pomalo čak i potresno videti slavnog glumca u takvom stanju.  

Daglas je, inače, napravio pravu pometnju na Instagramu i kada je objavio snimak iz Pariza pre nekoliko dana, a fanovi su odmah primetili da je ofarbao kosu. Na videu je primetno da glumac ima dugu riđu kosu, koja za njega nije tipična.

 - Hej ljudi, srećan petak, neka vam je dobar, puno ljubavi - napisao je Daglas uz snimak. 

Mnogima nije jasno da li je glumac odlučio da promeni imidž ili se sprema za novu ulogu. Naime, on će glumiti Bendžamina Frenklina u seriji koja tek treba da bude emitovana, a pojaviće se i u filmu "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", koji se u američkim bioskopima očekuje u februaru naredne godine.

Slavni holivudski glumac je i producent i već je imao ozbiljnu karijeru i bio u zrelim godinama kada je upoznao 25 godina mlađu lepoticu Ketrin Zitu Džons. Iako je iza sebe već imao brak i decu, a ona je bila mlada i daleko manje iskusna, oboje su isticali da su veoma sličnih karaktera, a zanimljivo je da su oboje rođeni 25. septembra. Razlika je samo u tome što je Majkl rođen 1944. godine, a ona 1969.

Lepa glumica je tim povodom na Instagramu postavila zajedničku fotografiju ispod koje je napisala:

- Danas je naš rođendan! Iako već 24 godine slavimo ovaj poseban dan zajedno i dalje se radujem tome! Volim te -

Ketrin i Majkl imaju sina Dilana i ćerku Kejris, za koje je ponosna majka prošle godine izjavila da su "pamet nasledili od nje".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)