Zanimljivosti

DA LI JE OVO MADONIN KRAJ? Pevačica prešla sve granice, ono što radi s kamerom zgrozilo je čak i njene najvernije fanove! (FOTO/VIDEO)

Pevačica pokazala bujno golo poprsje sredinom 7. decenije, fanovi u šoku, poručili joj da to nikako nisu želeli da vide!

01.11.2022 13:23

DA LI JE OVO MADONIN KRAJ? Pevačica prešla sve granice, ono što radi s kamerom zgrozilo je čak i njene najvernije fanove! (FOTO/VIDEO)
Foto: Tanjug/AP

Pevačica Madona napunila je 64 godine, ali se ni sredinom 7. decenije ne smiruje. Ona je odnedavno besumučno počela da koristi sve društvene mreže, da ne kažemo da ih zloupotrebljava, pa pratioce, kojih samo na Instagramu ima čak 18,5 milona, redovno "bombarduje" najneverovatnijim sadržajima, često krajnje eksplicitnim i degutantnim. Tako je bilo i u jednoj od poslednjih njenih objava na toj popularnoj društvenoj mreži na kojoj je potpuno naga do pojasa.

Tim potezom, iako su svi navikli na rarznorazna pevačicina skandalozna izdanja, šokirala sve. A odmah potom usledilo je nešto još jezivije - ona je objavila snimak kako u očigledno lošem fizičkom izdanju ponavlja jednu te istu rečenicu bezbroj puta: "Zašto si to uradila?", "Zašto si to uradila?"... 

Iako je tim potezom možda želela da aludira na svoju golotinju i na komentare ljudi da joj to nije potrebno, te da tako na ironičan način istakne kako nije uradila ništa strašno, njenim fanovima se najnoviji nastupi čuvene pop-ikone nikako nisu dopali. Čak su je i oni najverniji iskritikovali, a nije manjkalo ni zabrinutih komentara "da je Madoni možda došao kraj", u smislu njene karijere.         

Inače, nekadašnja kraljica popa je u poslednje vreme objavila serijal fotografija na kojima pozira samo u retro krem donjem vešu, dok u gornjem delu ima samo steznik koji joj je dosezao samo do ispod grudi. Ispod veša je imala mrežaste čarape, a ruke je stavila na glavu, dok su u prvom planu njene bujne silikonske grudi. Fotografije su u trenu postale viralne i proširilile se društvenim mrežama.

Salve komentara usledile su malte ne u istom trenu. 

- Fuj! Horor! -

- Madona, volimo te, ali ti ženo pod hitno moraš na lečenje -

- Umesto da dostojanstveno uživa u minulom radu, ona se ponižava ovako -

- O, ne, želeo sam da je upamtim po njenim nekadašnjim spotovima, nikako ovako! -

- Ovo nije primer kako jedna dama treba da izgleda -

- Zna li ona gde joj je krštenica i iz koje je godine? -

Osim toga, mnogi su pevačici zamerili veliki broj plastičnih operacija kojima je doslovce promenila lični opis, ali ne nabolje. Ona je, podsetimo, pored silikonskih grudi, uradila i mačje oči, jagodice, a vidljivo je i da se redovno podvrgava botoksu čime je izmenila i oblik lica. Kao da je sve to malo, poslednjih meseci ona izbeljuje i obrve, a prešla je i u red riđokosih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Madona je juče objavila na TikToku snimak koji je pregledan blizu 11 miliona puta, a na kom se vidi kako ona bez trunke šminke, a i očigledno neofarbana, ponavlja jednu te istu rečenicu u kameru. 

- O, bože, zašto si to uradila - pita se ona, dok se video nastavlja, a ona u drugom izdanju šapuće kao da se obraća sama sebi: “Ti znaš zbog čega”.

Taj video je izazvao još veći broj reakcija. 

- Madona, preteruješ i plašiš nas! -

- Volim te, ali molim te idi na lečenje - 

- Da, ženo, zašto si TO uradila? -

- Vidite da se i sama kaje - samo su pojedini komentari koji aludiraju na fotografije njenih obnaženih grudi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)