Zanimljivosti

ŠOKANTNA TRANSFORMACIJA MILOŠA TIMOTIJEVIĆA! Zavodnik i miljenik žena izgleda potpuno zapušteno i neuredno! (FOTO)

Šarmantni glumac kao gorštak, niko ga ne bi prepoznao.

23.10.2022 16:00

ŠOKANTNA TRANSFORMACIJA MILOŠA TIMOTIJEVIĆA! Zavodnik i miljenik žena izgleda potpuno zapušteno i neuredno! (FOTO)
Instagram-milosdtimotijevicofficial

Glumac Miloš Timotijević (47)  je uveliko zagazio u 5. deceniju, ali je i pored toga miljenik mnogih žena. On glumi u pozorištu, snima filmove i serije punom parom, a fanovi su iz dana u dan iznenađeni brojnim promena njegovog izgleda. Popularni glumac je tako najavio film “Trag divljači” koji je krenuo da se prikazuje u domaćim bioskopima početkom oktobra, a njega bi u filmu retko ko prepoznao.

Miloš je prepoznatljiv po tome što je uvek sveže obrijan, dok od garderobe preferira košulje, polo majice, uže džempere i rolke, zato je lik koga tumači sušta suprtnost glumca koji je uvek tip-top. Timotijevićeva objava najave filma je zato mnoge iznenadila, a pogotovo njegove verne fanove. On je prikazan ovde zapuštenog izgleda, nosi polupocepanu kapu, ima dugu neurednu bradu i brkove, a vidno je i namršten. Primetno je da je glumac tokom snimanja imao i neko kilo više, a on za naslovnicu filma pozira vidno smrknutog raspoloženja dok sedi i oštri nož. Kroz drvenu tarabu iza njega se prostire šuma, a mnogi su se složili kako je ovo idealan prizor ostvarenja Nenada Pavlovića koji nosi naslov “Trag divljači”.

 

 

Evo i kako su odreagovali fanovi:

"Miloše, ti li si ovo?"

"Fanstastično neprepoznatljiv!"

"Najseksepilniji glumac na našim prostorima, a o glumi nema diskusuja...Bog!"

"Miloše, bravo"

"Budući dobitnik Oskara!"

"Juuu jedva te prepoznasmo"

"Fantastična promena sa bradom!"

"Karakterna faca, bogami. Deluje interesantno!"

"Bože, kakva promena!", bili su samo neki od komentara na ovo Miloševo izdanje.

 

 

 

 

Ma koliko Miloš delovao neprepoznatljivo tokom najve novog filma, on je pre nedelju dana objavio fotografiju iz mladosti koju je uslikala vešta ruka njegovog oca, poznatog fotografa Draga Timotijevića Belmonda.

- Bilo je to neke 1994. Moj dragi tata me je fotkao. Kao da je bilo juče photo by Dragan Timotijević Belmondo - napisao je glumac uz objavu od pre skoro 3 decenije.

Fotografija je dobila oko 11.000 sviđanja, a salve komplimenata usledile su sa svih strana.

 

 

Miloš ne krije koliko je potrebno truda uložiti da bi se ušlo u željeni lik tokom snimanja, kao i kako se vraća u formu posle toga. Na ovom snimku on je pokazao kako se sa 99 kilograma, koje je dobio zbog potreba filma, napornim treninzima za svega dva i po meseca vratio u željenu formu i smršao 14 kg, o čemu je već pisala Srećna Republika ovde.

 


BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Mimi

24.10.2022 09:14

A šta ćemo sa zutim zubima, zavodnjče?