Zanimljivosti

OVOG DELA TELA SE BRED PIT STIDEO TOKOM SNIMANJA INTIMNIH SCENA! Glumica otkrila najveću tajnu čuvenog lepotana, svet bruji o tome! (FOTO)

Glumica Đina Dejvis je u autobiografiji iznela niz pikanterija iz šou-biznisa, a dotakla se i života kolege Breda Pita.

20.10.2022 12:30

OVOG DELA TELA SE BRED PIT STIDEO TOKOM SNIMANJA INTIMNIH SCENA! Glumica otkrila najveću tajnu čuvenog lepotana, svet bruji o tome! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Glumica Đina Dejvis (66) u najnovijoj autobiografiji "Dying of Politeness" (Umiranje pristojnosti) otkrila je pikanterije iz sveta šou-biznisa, a priče o popularnom hpolivudskom zavodniku Bred Pitu samo su delić tog dela. Đina navodi da, ma koliko žene širom sveta ludele za njim i smatrale ga najlepšim muškarcem na svetu, ni Bred nije savršen. Naime, dvojac Đina i Bred sarađivao je na filmu "Telma i Luiz" iz daleke 1991. godine, a Pit je tada imao svega 26 godina. Ta uloga smatra se presudnom za popularnog glumca jer je sve ostalo posle tog ostvaranje istorija.

Ipak, kako tvrdi Đina, tokom samog snimanja "Telme i Luiz" nije sve išlo kao po loju.

Mnoge dame bi se složile da Bred izgleda savršeno i sa 58 godina, a srećom tu je i film "Telma i Luiz" da se podsetimo kako je on izgledao sa 26 godina. Režiser Ridli Skot je insistirao da Bredov torzo bude toliko perfektan da su ga prskali uljem na svakih nekoliko minuta. Bred se, ipak, tokom snimanja stideo jednog dela tela, a u pitanju je njegova zadnjica. Ma koliko izgledalo da je i ona bila savršena, tada mlađani glumac je imao upornu bubuljicu na pozadini i zbog nje je bio veoma nesiguran.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cinema Nova (@cinemanova)

Đina navodi da je Bred insistirao da šminkerke kompletno napuderišu njegovu zadnjicu i totalno prikriju spornu bubuljicu. Budući da ljubavne scene budu ponovljene više puta, Pitova guza se šminkala i šminkala. 

- Bred nije mario za pompu koja je uvek vladala oko njegovog dobrog izgleda. Jedino mu je bilo neprijatno zbog uporne bubuljice na zadnjici koju su šminkerke pokrivale nakon svake scene - tvrdi Dejvisova u knjizi, a prenosi Sun.

Komentari na tu vest bili su krajnje interesantni.

"Koliko kg pudera Bred potroši po filmu?"

"Bubuljicu imao na zadnjici? Ma i da je imao brnjicu ne bih primetila"

"Đina Dejvis je mačka i po"

"Zaboravila sam koliko je tek tada dobro izgledao"

"Realno Bred i da je u erotskom filmu glumio, niko ne bi nikada primetio tu bubuljicu", samo su neki od komentara nakon objavljenog isečka iz biografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @wrong__generation

BONUS VIDEO:

Komentari (0)