Zanimljivosti

DA LI JE OVO SRCELOMAC MILOŠ TIMOTIJEVIĆ? Nestvarna transformacija srpskog glumca (47), od pivskog stomaka, do pločica! (FOTO)

Poznati četrdesetsedmogodišnjak objavio je zapis na Instagramu na kom je pokazao kako je za samo dva i po meseca uspeo da transformiše svoje telo i opravda činjenicu da je pravi miljenik žena.

09.08.2022 14:00

DA LI JE OVO SRCELOMAC MILOŠ TIMOTIJEVIĆ? Nestvarna transformacija srpskog glumca (47), od pivskog stomaka, do pločica! (FOTO)
FOTO: Instagram/milosdtimotijevicofficial

Miloš Timotijević (47) koji je uvek važio za jednog od najzgodnijih srpskih glumaca zaprepastio je svoje fanove, a posebno pripadnice nežnijeg pola, poslednjom objavom na društvenim mrežama.

Naime, poznati srcelomac koji je više puta u medijima isticao da mu je veoma važno da vodi računa o svom zdravlju i da redovno trenira, na Instagramu je objavio snimak i fotografije s vidnim viškom kilograma i ogromnim stomakom do zuba, koji mu se pritom i preliva preko pantalona. Miljenik mnogobrojnih žena izgleda kao da se načisto zapustio, a prema sopstvenom priznanju, dozvolio je sebi da se ugoji više od 14 kilograma.

FOTO: ST/N. Pančić

Miloš Timotijević privlači pažnju gde god se pojavi 

I taman kada su mnogi pomislili da je u pitanju transformacija zarad neke od uloga koje trenutno igra u brojnim serijama, ispostavilo se da je Miloš zapravo tako izgledao. Kako je objasnio u jednom od intervjua za beogradske medije problem je nastao u vreme korone kad je prestao sa treninzima, a salo je počelo da se lepi, posebno oko struka i na stomaku. Kilogram po kilogram i on je ubrzo shvatio da se preterano ugojio i da će biti još gore ukoliko nešto hitno ne preduzme.

U maju pred povratak redovnim treninzima slikao je sebe sa velikim stomakom kao podsetnik da ne posustane sa vežbanjem. Tu fotografiju objavio je tek sada kako bi uporedio sebe nekad i sad. Usledilo je dva i po meseca žestokih treninga i vežbanja, što mu je pomoglo da se u rekordnom roku vrati u raniju formu. I rezultati nisu izostali.

- Ovo je dokaz da se može sve, 14 kilograma manje za dva i po meseca - napisao je Timotijević uz video snimak pre i posle.

Na snimku koji je objavio na društvenim mrežama on govori da je sa vežbanjem započeo krajem maja.

- 24. maj. 2022. 99 kilograma, počinjem sa transformacijom – rekao je Timotijević, pa nastavio: 

- Dva i po meseca kasnije, 14 kg manje, transformacija je završena – poručio je poznati glumac uz snimak na kome se vidi da je ponovo fit i vitak.

Miloš Timotijević jedan od najpopularnijih srpskih glumaca, a igrao je u brojnim serijama - "Senke nad Balkanom“, "Južni vetar", "Besa", "Pevačica" i u mnogim drugim. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)