Zanimljivosti

Propao BOND! Glumac koji je bio oličenje LEPOTE i muškosti ne liči na sebe! (FOTO)

Nekadašnji lepotan je potpuno sed, teško se kreće, pa koristi štap i od nekadašnjeg lepotana nije ostalo ništa

28.07.2022 20:00

Propao BOND! Glumac koji je bio oličenje LEPOTE i muškosti ne liči na sebe! (FOTO)
Profimedia

Holivudski glumac irskog porekla Pirs Brosnan (69) bio je oličenje muške lepote. Glumio je u brojnim filmskim hitovima, ali je ostao upamćen po ulozi Džejmsa Bonda u franšizi o čuvenom tajnom agentu 007. Bonda je igrao u 4 filma „Zlatno oko“, „Sutra ne umire nikad“, „Svet nije dovoljan“ i „Umri drugi put“.

U Srbiji je boravio 2 puta. Prvi put kao mlad 1989. kad je snimao film „Put oko sveta za 80 dana“ a drugi put 2014. kad je u Beogradu radio deo filma „Novembarski čovek“. Sa čelično plavim očima godinama je proglašavan za najlepšeg muškarca na svetu.

Ni traga od lepotana

Iako je na pragu 8. decenije života činilo se da godine ne mogu ništa zgodnom Ircu. Međutim, iznenada se sve promenilo. Nedavno je uslikan kako se teško kreće uz pomoć štapa. Kosa mu je potpuno seda, lice neizbrijano i izborano. Svet, a posebno žene, bile su u neverici kad su ga videle i svi su se pitali šta se dogodilo s njim. Kako je moguće da je za tako kratko vreme toliko propao da više ne liči na samog sebe.  

Od njegove lepote ostale su samo njegove prepoznatljive čelično plave oči na umornom licu na kome nema više ni traga od nekadašnjeg lepotana.

Ratni veteran

Zabunu su unele njegove fotografije sa seta, a ovaj njegov izgled samo je varka. U pitanju je nova uloga nekadašnjeg Bonda koji ovih dana snima  film „The Last Rifleman“ čija premijera bi trebalo da bude iduće godine. Brosnan glumi ratnog veterana iz Drugog svetskog rata koji je sa 89 godina pobegao iz staračkog doma u Velikoj Britaniji i trajektom prešao Lamaš kako bi prisustvovao 75. godišnjici iskrcavanja u Normandiji.

Ova filmska priča inspirisana je životom Bernarda Jordana koji je zaista 2014. pobegao iz staračkog doma, seo na trajekt za Francusku i otišao u Normandiju. Za potrebe ove uloge Brosnan je pristao da ga šminkeri dodatno postare kako bi što vernije dočarao ulogu.

Na meti kritika

Pirs Brosnan je poslednjih godina sve češće na meti kritika zbog izgleda njegove supruge Kili Šej Smit (58) koja ima pozamašan višak kilograma što smeta obožavaocima poznatog glumca. Međutim, on se ne obazire na zlurade komentare čak i ponude prijatelja da joj plate odlazak kod estetskog hirurga koji bi joj uklonio višak sala.

-  Ona je jedna u milion i tako sam srećan što sam je našao. Kada me pogleda uvek me iznova obara s nogu i osećam klecanje u kolenima. Obožavam svaku oblinu njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. Uvek sam je istinski voleo zbog toga kakva je osoba ne samo zbog lepote, a sada je volim još više zato što je majka moje dece. Veoma sam ponosan na nju i uvek nastojim biti dostojan njene ljubavi – rekao je Brosnan i svima zapušio usta.

Tako to rade pravi muškarci.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Lazar Stojkovic

28.07.2022 22:33

Mozete za drsku da ga uhvatite!!!

maki

29.07.2022 09:09

cudo niste objavili slike kada je imao 10 godina i kako danas vise ne lici na sebe...strasno...to je samo normalan prirodan proces i u cemu je onda problem

Moravka

29.07.2022 18:30

Sta propao izgleda super:)))

Lejla

01.08.2022 18:36

Pirs Brosnan je i dalje šmeker u tim godinama. Šarm je i dalje prisutan. A svaka čast što suprugu poštuje, ceni i voli. Poseduje unutrašnju lepotu koju retko koji muškarac ima.