Moda

ŽENA U SUKNJI dobija posebnu moć, a evo zašto je to važno i za muškarce

Ako ste se i ovaj put odlučile za jednostavan autfit i farmerke, razmislite još jednom. One jesu komotna i urbana odeća, ali energetičari preporučuju nošenje suknje, jer ona osim ženstvenosti, ženi daje i drugu moć.

24.06.2022 13:00

ŽENA U SUKNJI dobija posebnu moć, a evo zašto je to važno i za muškarce
shutterstock.com

Ravnopravnost među polovima donela je mnoge benefite, ali i ženama oduzela ženstvensot. Koliko god one želele da se izjednače sa muškarcima, neke stvari su im prirodno date, iako ih se one polako odriču. Reč je o odeći. Žene su oduvek viđene u suknjama i haljinama i to ih je izdvajalo od muškaraca.

Međutim, taj trend polako nestaje, pa većina žena se opredeljuje za udobne pantalone. Sa druge strane, energetski praktičari smatraju da žena na taj način gubi svoju moć, jer ovaj komad odeće pomaže da se žena poveže sa zemljom iz koje crpi energiju, pa je dalje prenosi na muškarca. 

Ženstvenost je važna ne samo za ženu, već i muškarca

Još od davnina se verovalo da pomoću suknje žena akumulira i crpi energiju iz zemlje i na taj način postaje ženstvenija, plodnija i naprednija u svakom smsilu. A muškarac ne može bez te ženske energije, tako da ako žena nosi pantalone, blokiraće tu energiju. Za muškarca je ženska energija važna jer je uz nju on smireniji, uravnoteženiji i okrenut je kreativnom radu, dok sa druge strane, kada je lišen ženske naklonosti postaje grub i agresivan.

pexels.com

Energija između žene i muškarca je potrebna a ženstvenost je prenosi u svom obliku

U suknjama se žene osećaju samopouzdano

Mnoge žene smatraju da je nošenje farmerki samo po sebi dovoljno i da ono hrani i jača njihov duh i nezavisnost. U tome ima istine i činjenca je da ženi donosi dosta toga, ali sa muškarcem blokira vezu i razmena energije je poremećena. Na fizičkom planu dolazi do raznih bolesti, svađa i nesporazuma što je odraz energetske nestabilnosti među polovima.

pexels.com

Dugačka haljina privlači energiju kod žene, smatraju energetičari

Žene uprkos tome daju prednost farmerkama, jer u njima lakše obavljaju svoje poslove, dok im haljine i suknje deluju kao kočnice u tom slučaju, a energetski praktičari napominju da nisu ni svesne koliko suknja donosi mir i stabilnost. Ukoliko vidite da žena koja nosi suknju ili haljinu deluje samopouzdano, tajna se krije u ovoj činjenici, da zaista ova odeća ženi daje posebnu moć.

Suknja je imala svoj zadatak

Među narodima je oduvek postojala kultura nošenja odeće, suknje do zemlje ili haljine koja je žene izdvajala i davala im poseban pečet. Indijke su nosile sarije, Japanke kimona, a Slovenke sarafan.

Dužina suknje je takođe nekada igrala važnu ulogu jer je dugačka dodirivala zemlju i na taj način ženi olakšavala da zadrži energiju u sebi.

pexels.com

Mnge kulture su od davnina negovale nošenje dugih haljina

Rub suknje je štitio ženske seksualne centre od koji je zavisilo i pravilno funkcionisanje reproduktivnih organa. Energetsko osiromašenje žene u tom smislu doći će ako ona izgubi seksualnu energiju što podrazumeva vitalnost i privlačnost.

Takva žena, smatraju energetičari, nema puno toga da da muškarcu i on za nju nije zainteresovan. Sa druge strane, žene se pitaju gde su nestali muškarci, iako su ih one oterale svojom neženstvenošću.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)